Učenici petih razreda dobit će HAKOM-ovu brošuru o

poruka: 5
|
čitano: 1.563
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Učenici petih razreda dobit će HAKOM-ovu brošuru o".
16 godina

Dobit će brošuru!

Blago njima!

Da je meni bila brošura u njihovim godinama!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

Čitam ovu vijest i pitam se je li sad to sad dobra vijest ili ne.
- Na izazove interneta reagirati - brošurom?
- "podijeljena učenicima petih razreda" - što jedan 11-togodišnjak radi s brošurom?
- kad sam ja zadnji puta imao u ruci jednu brošuru? Ne sjećam se.
- Koliko je to kila papira (imamo oko 30000 petaša) i para za tiskanje i distribuciju.

Pročitao PDF brošure. Šaren buket prilično smislenih tema, čak sam naučio neke nove izraze. Tako da i nije skroz bez veze.

Zašto HAKOM to radi? Ja vidim njegove kompetencije negdje drugdje. U radio frekvencijama i sličnim tehničkim, i posebice, pravnim aspektima umreženog državnog sistema. Mogao je HAKOM budžet za tu brošuru sponzorirati toj interesantnoj "udruzi Suradnici u učenju". Djeluju kao entuzijastična ekipa koji bi te teme prikladnije prenijeli na učenike.

3 0 hvala 0
6 godina

Brošura je pohvalna, sve ono što mi neki pričamo po internetu, stavljeno je na jedno mjesto.

idealno,

djeca možda neće odmah razumjeti što piše u toj brošuri, ali će roditelji naći brošuru na recimo bugonline, ili će djete donesti doma brošuru.

i zajedno će proći gradivo brošure.

realno, neki će nešto naučiti iz te brošure.

0 0 hvala 0
16 godina

.. hakom.. regulator koji se ponaša kao pokrovitelj-sponzor i organizator domjenaka koji dijeli penkale.. a sad i brošure.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

3 0 hvala 0
13 godina

Ja ću se ubit. U brošuri se spominje POKRETNI UREĐAJ!!! Umjesto mobilni uređaj...

Sva sreća pa su ostavili surfanje i influencer umjesto jahanje valova i utjecajnik.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice