Mazda6 sada stiže u potpuno električnom izdanju, m

poruka: 11
|
čitano: 3.574
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mazda6 sada stiže u potpuno električnom izdanju, m".
3 godine

Ovo nije Mazda proizvela nego je to kinesko smeće Changan Automobile brandirano kao Mazda, tako da zaboravite na pouzdanost i kvalitetu klasične Mazde.

5 3 hvala 0
14 godina
Re: Mazda6 sada stiže u potpuno električnom izdanj
Psoic kaže...

Ovo nije Mazda proizvela nego je to kinesko smeće Changan Automobile brandirano kao Mazda, tako da zaboravite na pouzdanost i kvalitetu klasične Mazde.

Već mi u tekstu bio sumnjiv pojam Mazde 6 i Hatchback u istoj rečenici. Vidim da je nešto manji, kraći....  6-ica je čisti sedan/limuzna klase passata, a4, c i trice. 

Ako su ova koketiranja s kinom samo oko pogonskog sklopa s baterijama, ne vidim razloga lošijoj kvaliteti. Ako je u pitanju kompletno vozilo, onda kitanac

13 godina
A sve to pises vjerovatno na kineskom mobitelu, tako su i mene prije 10 godina zezali da nebi nikada kupili kineski mobitel a danas svi kineze. Kineska automobilska industrija ide punom parom u buducnost, pogledaj malo marke byd, nio, xpeng.....kinezi ne spavaju, bit ce glavni igraci na trzistu automobila osim ako nedode do rata. Otvara ti se sad 2025 tvornica od byd-a u madarskoj da zajebu eu zbog velikih carina koje su uveli na kineska auta.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2025 9:59 (nike098).
14 godina
nike098 kaže...
A sve to pises vjerovatno na kineskom mobitelu, tako su i mene prije 10 godina zezali da nebi nikada kupili kineski mobitel a danas svi kineze. Kineska automobilska industrija ide punom parom u buducnost, pogledaj malo marke byd, nio, xpeng.....kinezi ne spavaju, bit ce glavni igraci na trzistu automobila osim ako nedode do rata. Otvara ti se sad 2025 tvornica od byd-a u madarskoj da zajebu eu zbog velikih carina koje su uveli na kineska auta.

nije problem jer je kinez, nego to da se tu prodaje sa takvom cijenom da mislis da je to najbolje sta kina moze, a to je kineska jeftinjara koja tamo kosta 18k a kod nas 43k.

12 godina
nike098 kaže...

U to čak niti Kinez ne vjeruje pa je  valjda zbog toga iPhone najprodavaniji brand telefona u Kini.

https://www.bajtbox.com/ovo-je-top-20-najprodavanijih-5g-telefona-u-kini/

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2025 10:22 (UncleJimbo).
15 godina

Dakle, Japanci su razvili i proizveli sve osim baterije i motora, koje Kinezi izgleda najefikasnije proizvode...

zašto ne bi bio jeftin?

elektromotor je bagatela spram MUSavca, jedino je baterija skupa...

s time da recimo Torress EVX (KGM, ex Ssang-Yong) koristi BYD LFP bateriju na koju oni daju jamstvo od milijun km ?!?

Ju je je? Je ju je!
14 godina
Stric_Jura kaže...

Dakle, Japanci su razvili i proizveli sve osim baterije i motora, koje Kinezi izgleda najefikasnije proizvode...

zašto ne bi bio jeftin?

elektromotor je bagatela spram MUSavca, jedino je baterija skupa...

s time da recimo Torress EVX (KGM, ex Ssang-Yong) koristi BYD LFP bateriju na koju oni daju jamstvo od milijun km ?!?

Gledao sam na Automarketu i kad je spomenuo jamstvo ostao sam paf. Ali nije neograničeno nego 10 godina ali svejedno da su toliko sigurni u tu bateriju... 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
5 godina

Kad ljudi hvale kineza a nitko ne vozi kineza. I jos manje da ih je vidio uzivo 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
dax-lax kaže...
Psoic kaže...

Već mi u tekstu bio sumnjiv pojam Mazde 6 i Hatchback u istoj rečenici. Vidim da je nešto manji, kraći....  6-ica je čisti sedan/limuzna klase passata, a4, c i trice. 

Ako su ova koketiranja s kinom samo oko pogonskog sklopa s baterijama, ne vidim razloga lošijoj kvaliteti. Ako je u pitanju kompletno vozilo, onda kitanac

Mazda 6 je u prve dvije generacije imala sedan, wagon i "liftback" tj. hatchback verziju.

Tek zadnja generacija 2012-danas izostavlja hatchback

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
3 godine

Unutrašnjost je skoro identična kao od Changan Deepal L07, tako da mi se čini da je Mazdin jedini doprinos bio nalijepit svoj logo

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2025 6:18 (Psoic).
5 godina

The Mazda EZ-6 is a mid-size car (D-segment) produced by Mazda through its joint venture, Changan Mazda in China since 2024. Available with a pure battery electric powertrain or as an extended-range electric vehicle (EREV), the EZ-6 is co-developed with Changan Automobile, and uses the same EPA platform used by the Deepal L07 liftback. The EZ-6 will also be available in the European market as the Mazda 6e

https://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_EZ-6

Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice