Ovakva fragmentacija, ne modela, nego podmodela, mi je xiaomi maknula s liste opcija kod kupnje uređaja. Ako zanemarimo činjenicu da navelikom postotku uređaja otkaže pločica .
Serija Redmi Note 14 Pro prva dovodi Snapdragon 7s
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.027
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja se dvoumim između ovoga i novog Poca x7pro
Ja sam na šaomiju od pocetaka i izgleda budem i do danjega s ovim modelom, iako mi se ne svida ovaj zaobljeni ekran no ako je ovako robusno napravljen prebolit cu to!
Ja sam na šaomiju od pocetaka i izgleda budem i do danjega s ovim modelom, iako mi se ne svida ovaj zaobljeni ekran no ako je ovako robusno napravljen prebolit cu to!
J ga samo je pro+ 500+eurića.
žena mi ima note9pro i mene dan danas oduševljava kak je mob dobro napravljen i ima solidnu kameru dan danas, a i nakon 4 godine mu baterija još dobro drži - mob kad ga izvadi iz maskice izgleda kao iz dućana :) i neda se na nikaj novo dok ovaj ne rikne (ko i ja s Poco F4)
žena mi ima note9pro i mene dan danas oduševljava kak je mob dobro napravljen i ima solidnu kameru dan danas, a i nakon 4 godine mu baterija još dobro drži - mob kad ga izvadi iz maskice izgleda kao iz dućana :) i neda se na nikaj novo dok ovaj ne rikne (ko i ja s Poco F4)
Tako i kod mene imamo doma par komada
Nigga please, ja sam još na A2.
Prekjučer mi ispao sa stepenica i sjebao se ekran. Još radi, al fakat moram nešto novo uzet.
Mislim da je za skoro istu lovu nešto bolja opcija Honor 200 pro. Imao 9..10..12pro note.. Nedavno prešao na Honor.. Rrsponzivniji.. Čišći operativni sustav.. Kamera odlična

ali EU verzije s okljaštrena spram kineske ?!?