Javna nabava?
U Hrvatskoj je 2024. prodano 12,54 posto više novi
- poruka: 15
- |
- čitano: 1.929
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta bi s plinom? Kaj nije to kao eko i naisplativije i najbolje za motor tj trajnost? ili je ekologiji ipak bitnija baterija od pola tone i 3 tone zeljeza za otpad?
Šta bi s plinom? Kaj nije to kao eko i naisplativije i najbolje za motor tj trajnost? ili je ekologiji ipak bitnija baterija od pola tone i 3 tone zeljeza za otpad?
Šta bi s plinovodom?
Javna nabava?
BYD tvoj favorit je prodao jedan primjerak, jesi li to ti bio?
Javna nabava?
Ako se ne varam, otprilike 70% prodanih auta u Hr kupile su pravne osobe.
Evo ja sam već na šestoj bateriji. Svaki put kad mi se potroši ja kupim novu.
A staru dam sakupljačima sekundarnih sirovina kada prolaze sa svojim kamiončićem.
Javna nabava?
BYD se ne prodaje u RH.
Cisto informacije radi, od prvog do kraja sedmog mjeseca su prodali 2090 komada u Austriji i to sa visokim carinama. Kad pocnu stancat aute u Madarskoj onda ih budes vidio i u RH.
Moj favorit je Zeekr i Xpeng a Tesla ako ne ubodem nesto od ova dva. BYD auti mi nisu lijepi plus imaju veliku kamatu na leasing.
Vjerojatno budem uzel Teslu jer ima 1,5% kamatu gdi drugi ne mogu ni prismrdit. Cekam na novi Y koji dolazi kroz sljedeca cetiri mjeseca.
kinezi na 3.5%. No ja nisam vidio niti jedan Lynk ili Forthing, pa možda čak niti Geely s HR pločicama. Gdje su ti auti? Jesu li to nekako kod nas iskorišteni poticaji za električna vozila, a auti idu na druga tržišta?
Ja u KC vidim 2 Lynka, par Forthinga...
Geelya CoolRay ima na cesti već podosta, više nego onanijskog sna svakog pravog Rvata - novog Passata...
on je trenutno veća egzotika
.. novog Passata...
mislim da passata hebe što se više ne prodaje kao limuzina, nego samo kao karavan
a lubenicama ipak ne šverca puno ljudi
.. novog Passata...
mislim da passata hebe što se više ne prodaje kao limuzina, nego samo kao karavan
Ima ID.7 za samo 60k :) ako ga malo bolje spimpas si na 70k onda se cude kak se EV slabo prodaje.
Top model ID.7 vs mid model Y., Y ima vise konja, brze ubrzanje, veci prtljaznik, veci domet, bolji infotainment, bolji sound system, bolje sve i sve i sve + mrezu punionica koje rade, a kosta 20k manje :)
.. novog Passata...
Ima ID.7 za samo 60k :) ako ga malo bolje spimpas si na 70k onda se cude kak se EV slabo prodaje.
Top model ID.7 vs mid model Y., Y ima vise konja, brze ubrzanje, veci prtljaznik, veci domet, bolji infotainment, bolji sound system, bolje sve i sve i sve + mrezu punionica koje rade, a kosta 20k manje :)
Za divno cudo passat se i prodaje dobro, osnovni model je i jeftiniji od najeftinijeg tesle y, usporedivati R verziju s odvratno losim y model nema apsolutno ikakvog smisla po icemu!
kinezi na 3.5%. No ja nisam vidio niti jedan Lynk ili Forthing, pa možda čak niti Geely s HR pločicama. Gdje su ti auti? Jesu li to nekako kod nas iskorišteni poticaji za električna vozila, a auti idu na druga tržišta?
Nisi mogao niti jednog kineza kupiti sa poticajima. Da kupiš nešto na poticaje moraju biti službeno prisutni u RH putem nekog preprodavača ili da dođe netko od njih otvori svoju poslovnicu.
Javna nabava?
BYD se ne prodaje u RH.
Cisto informacije radi, od prvog do kraja sedmog mjeseca su prodali 2090 komada u Austriji i to sa visokim carinama. Kad pocnu stancat aute u Madarskoj onda ih budes vidio i u RH.
Moj favorit je Zeekr i Xpeng a Tesla ako ne ubodem nesto od ova dva. BYD auti mi nisu lijepi plus imaju veliku kamatu na leasing.
Vjerojatno budem uzel Teslu jer ima 1,5% kamatu gdi drugi ne mogu ni prismrdit. Cekam na novi Y koji dolazi kroz sljedeca cetiri mjeseca.
Kako 1,5%?