U Hrvatskoj je 2024. prodano 12,54 posto više novi

poruka: 15
|
čitano: 1.929
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U Hrvatskoj je 2024. prodano 12,54 posto više novi".
16 godina

Javna nabava? 

0 0 hvala 0
4 godine

Šta bi s plinom? Kaj nije to kao eko i naisplativije i najbolje za motor tj trajnost? ili je ekologiji ipak bitnija baterija od pola tone i 3 tone zeljeza za otpad?

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
Re: U Hrvatskoj je 2024. prodano 12,54 posto više
Boris grozni kaže...

Šta bi s plinom? Kaj nije to kao eko i naisplativije i najbolje za motor tj trajnost? ili je ekologiji ipak bitnija baterija od pola tone i 3 tone zeljeza za otpad?

Šta bi s plinovodom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2025 10:00 (gpd).
6 godina
NEW_MAN kaže...

Javna nabava? 

BYD tvoj favorit je prodao jedan primjerak, jesi li to ti bio?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2025 9:52 (gpd).
7 godina
NEW_MAN kaže...

Javna nabava? 

Ako se ne varam, otprilike 70% prodanih auta u Hr kupile su pravne osobe. 

14 godina
Boris grozni kaže...

Evo ja sam već na šestoj bateriji. Svaki put kad mi se potroši ja kupim novu.

A staru dam sakupljačima sekundarnih sirovina kada prolaze sa svojim kamiončićem.

16 godina
gpd kaže...
NEW_MAN kaže...

Javna nabava? 

BYD se ne prodaje u RH.

Cisto informacije radi, od prvog do kraja sedmog mjeseca su prodali 2090 komada u Austriji i to sa visokim carinama. Kad pocnu stancat aute u Madarskoj onda ih budes vidio i u RH.

Moj favorit je Zeekr i Xpeng a Tesla ako ne ubodem nesto od ova dva. BYD auti mi nisu lijepi plus imaju veliku kamatu na leasing.

Vjerojatno budem uzel Teslu jer ima 1,5% kamatu gdi drugi ne mogu ni prismrdit. Cekam na novi Y koji dolazi kroz sljedeca cetiri mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2025 11:43 (NEW_MAN).
15 godina

kinezi na 3.5%. No ja nisam vidio niti jedan Lynk ili Forthing, pa možda čak niti Geely s HR pločicama. Gdje su ti auti? Jesu li to nekako kod nas iskorišteni poticaji za električna vozila, a auti idu na druga tržišta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja u KC vidim 2 Lynka, par Forthinga...

Geelya CoolRay ima na cesti već podosta, više nego onanijskog sna svakog pravog Rvata - novog Passata...

on je trenutno veća egzotika

Ju je je? Je ju je!
11 godina
Stric_Jura kaže...

.. novog Passata...

mislim da passata hebe što se više ne prodaje kao limuzina, nego samo kao karavan

a lubenicama ipak ne šverca puno ljudi

16 godina
Kako 1.5%, odnosno gdje kako
16 godina
picajzla0707 kaže...
Stric_Jura kaže...

.. novog Passata...

mislim da passata hebe što se više ne prodaje kao limuzina, nego samo kao karavan

Ima ID.7 za samo 60k :) ako ga malo bolje spimpas si na 70k  onda se cude kak se EV slabo prodaje.

Top model ID.7 vs mid model Y., Y ima vise konja, brze ubrzanje, veci prtljaznik, veci domet, bolji infotainment, bolji sound system, bolje sve i sve i sve + mrezu punionica koje rade, a kosta 20k manje :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2025 13:03 (NEW_MAN).
4 godine
NEW_MAN kaže...
picajzla0707 kaže...
Stric_Jura kaže...

.. novog Passata...

Ima ID.7 za samo 60k :) ako ga malo bolje spimpas si na 70k  onda se cude kak se EV slabo prodaje.

Top model ID.7 vs mid model Y., Y ima vise konja, brze ubrzanje, veci prtljaznik, veci domet, bolji infotainment, bolji sound system, bolje sve i sve i sve + mrezu punionica koje rade, a kosta 20k manje :)

Za divno cudo passat se i prodaje dobro, osnovni model je i jeftiniji od najeftinijeg tesle y, usporedivati R verziju s odvratno losim y model nema apsolutno ikakvog smisla po icemu!

14 godina
jozef kaže...

kinezi na 3.5%. No ja nisam vidio niti jedan Lynk ili Forthing, pa možda čak niti Geely s HR pločicama. Gdje su ti auti? Jesu li to nekako kod nas iskorišteni poticaji za električna vozila, a auti idu na druga tržišta?

Nisi mogao niti jednog kineza kupiti sa poticajima. Da kupiš nešto na poticaje moraju biti službeno prisutni u RH putem nekog preprodavača ili da dođe netko od njih otvori svoju poslovnicu.

4 godine
NEW_MAN kaže...
gpd kaže...
NEW_MAN kaže...

Javna nabava? 

BYD se ne prodaje u RH.

Cisto informacije radi, od prvog do kraja sedmog mjeseca su prodali 2090 komada u Austriji i to sa visokim carinama. Kad pocnu stancat aute u Madarskoj onda ih budes vidio i u RH.

Moj favorit je Zeekr i Xpeng a Tesla ako ne ubodem nesto od ova dva. BYD auti mi nisu lijepi plus imaju veliku kamatu na leasing.

Vjerojatno budem uzel Teslu jer ima 1,5% kamatu gdi drugi ne mogu ni prismrdit. Cekam na novi Y koji dolazi kroz sljedeca cetiri mjeseca.

Kako 1,5%?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice