Apple TV+ besplatan svima narednoga vikenda, no u

poruka: 8
|
čitano: 1.941
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple TV+ besplatan svima narednoga vikenda, no u ".
14 godina

Jel moguće samo napraviti pomoću VPN-a USA Apple ID, napucat ga gift cardom i nakon toga koristiti AppleTV+ u HR bez VPN. Ili je potrebno non-stop biti "lokacijski" u USA dok se gleda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Apple TV+ besplatan svima narednoga vikenda, n
the chosen one07 kaže...

Jel moguće samo napraviti pomoću VPN-a USA Apple ID, napucat ga gift cardom i nakon toga koristiti AppleTV+ u HR bez VPN. Ili je potrebno non-stop biti "lokacijski" u USA dok se gleda?

mislim da ne moras biti lokacijski u USA. Dovoljno je da ti je Apple ID u regiji USA. Placanje ide preko gift kartica. Ukoliko EU bude efikasna i iduce godine koliko je prethodnih godina bila, Apple ce morati pustiti placanje karticom nevezanom za regiju na kojoj je Apple ID. Tako da ces moci eventualno placati Apple TV ili generalno Appleove usluge svojom HR karticom.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
15 godina
Je...al zato nismo beznacajni kad i ovi koje imamo opizde cijene...
VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sta kazu ljubitelji ogriska, kako to da im big cahuna ne da pristup?? 🤣 😂
Brkoni

1 0 hvala 0
7 godina

jedini streaming servis koji ima goru ponudu od hrta, nece im ni djabe usluga pomoc

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2024 22:01 (registracija).

0 1 hvala 0
12 godina

Silo nije loš

0 0 hvala 0
10 godina

Meni je još bolji Severance. Imaju oni dobrih serija, ali sva sreća ne moraš imati Apple ID da bi ih pogledao.

0 0 hvala 0
7 godina

Imaju par dobrih serija i filmova za koje platiš jednom godišnje pretplatu, pogledaš i zaboraviš na njih do sljedeće godine.... samo idiot to plača svaki mjesec.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice