Najbolji televizori do 1.000 eura u 2024. godini u

poruka: 34
|
čitano: 19.459
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najbolji televizori do 1.000 eura u 2024. godini u".
4 godine
Re: Najbolji televizori do 1.000 eura u 2024. godi
nixass kaže...
 nemas ni ovo? (slika)

Nemam. Sutra ću staviti fotku kad dođem s posla. 

Jovanka kaže...
Stvarno ne vidim cemu uzrujavanje, nigdje nisam rekao da ti imas reklame na TVu niti da mi ista trebas dokazivati; vec da LG (WebOS) ima in-general.  

Samo opušteno.

Ne uzrujavam se, bez brige, pišem stravstveno pa se učini.. 

合氣道
8 mjeseci
Najbolji televizori do 1.000 eura u 2024. godini u

Ja sam mislio kao reklame reklame, ovo su reklame za aplikacije, bar nije za Persil :D

1 0 hvala 0
13 godina

moj osobni favorit je bila reklama za McDonalds preko 45% 65" :D

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
4 godine
nixass kaže...
Zaporožac kaže...
Jovanka kaže...
Sorry, ma nema ti tu je**nja Eventualno LG korisnike

https://www.startpage.com/do/dsearch?q=lg+webos+advertisment&cat=web&language=english

Ja sam svoje iskljucio u settinzima, ovako iz glave "General/System/additional settings" screen saver nešto. Ali mislim da ima jos jedna opcija negdje.

Je**i me Jovanka,  ja te reklame nemam.

Nisam retard da ih ne bi vidio.

Možda se meni pojave kasnije, ne znam. Možda mi se ne pojavljuju jer se nisam reg. na tv s Lg računom. Zato sam mnogo šokiran tim podatkom.

imam uključen screensaver, no ništa. Ne znam kako to dokazati. trebam li snmiti paljenje, gašenje, tv-a, što ?

Za dvakila jagnjetine, litru belog i sifon sode to mogu učiniti.

nemas ni ovo? (slika)

doslovno cijeli homescreen je jedna ogromna reklama.

ja imam isto B2 55" ko i ti, homescreen je katastrofa.

dajem ti benefit of doubt u slucaju da regija igra ulogu, u mom slucaju njemacka i dva tjedna nakon TV sam kupio Nvidia shield i reklame bye bye.

isto tako sa svakim apdejtom ce ubacit ko zna kakve pizdarije u firmware.

osim ako apdejt ne poboljsa sliku drasticno (ne znam na koji nacin) - TV ostaje kako jest i permanentno offline

Jovanka kaže...
Zaporožac kaže...

Je**i me Jovanka,  ja te reklame nemam.

Nisam retard da ih ne bi vidio.

Možda se meni pojave kasnije, ne znam. Možda mi se ne pojavljuju jer se nisam reg. na tv s Lg računom. Zato sam mnogo šokiran tim podatkom.

imam uključen screensaver, no ništa. Ne znam kako to dokazati. trebam li snmiti paljenje, gašenje, tv-a, što ?

Za dvakila jagnjetine, litru belog i sifon sode to mogu učiniti.

Stvarno ne vidim cemu uzrujavanje, nigdje nisam rekao da ti imas reklame na TVu niti da mi ista trebas dokazivati; vec da LG (WebOS) ima in-general.  

Za nixassa i Jovanče.

Obećao sam staviti fotke gdje se vidi da reklama nema.

Prvi tv C4

Drugi B2

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2025 12:50 (Zaporožac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice