Uvik je jeftinije platit čovika
Amazonov program dostave dronovima Prime Air već p
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.278
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dostava s dronovia je budućnost, ali ne valja ostati ograničen na zamijeni čovjeka dostavljača. Dronovi mogu puno više.
Nedostaci koji su navedeni u članku, "može samo jedan paket", "može samo danju", su tehnički nedostaci a ne nešto što dronovi ne mogu općenito.
ako je gužva u zraku i to se riješi, napraviš trase kojima dronovi smiju, kojima ne smiju, geo-ograde koje svatko može postavit oko svoje kuće, i onda niti jedan dron ne smije tamo. sve se da riješiti.
zapravo napravio bih i sustav geo-ograda, postaviš recimo geo ogradu oko svoje kuće, i tu prestaje raditi sav špijunski softver, dronovi zaobilaze, i androidima više ne rade kamere.
zapravo napravio bih i sustav geo-ograda, postaviš recimo geo ogradu oko svoje kuće, i tu prestaje raditi sav špijunski softver, dronovi zaobilaze, i androidima više ne rade kamere.
Zanimljiva preporuka. Ja bih rado. A sad kako?
Zanimljiva preporuka. Ja bih rado. A sad kako?
pomoću metode, šakom u glavu, ako mi snimaš kuću i letiš dronom.
ne, šalim se. pravno se uredi. zakonodavac napiše zakon, policija primjenjuje, i sud kazni. i svi uređaji imaju obvezu ugradit geo-ogradu.
Ali ako ne leti "zračnom linijom" sve skupa bi bilo bitno sporije i još skuplje, a glavni je cilj ove usluge - brza dostava, najkraćom rutom.
https://m.youtube.com/watch?v=2Q6_9A90cUk