Amazonov program dostave dronovima Prime Air već p

poruka: 6
|
čitano: 2.278
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Amazonov program dostave dronovima Prime Air već p".
15 godina

Uvik je jeftinije platit čovika

2 0 hvala 1
6 godina

Dostava s dronovia je budućnost, ali ne valja ostati ograničen na zamijeni čovjeka dostavljača. Dronovi mogu puno više.

Nedostaci koji su navedeni u članku, "može samo jedan paket", "može samo danju", su tehnički nedostaci a ne nešto što dronovi ne mogu općenito.

ako je gužva u zraku i to se riješi, napraviš trase kojima dronovi smiju, kojima ne smiju, geo-ograde koje svatko može postavit oko svoje kuće, i onda niti jedan dron ne smije tamo. sve se da riješiti.

zapravo napravio bih i sustav geo-ograda, postaviš recimo geo ogradu oko svoje kuće, i tu prestaje raditi sav špijunski softver, dronovi zaobilaze, i androidima više ne rade kamere.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2024 12:11 (gpd).

0 1 hvala 0
15 godina
Re: Amazonov program dostave dronovima Prime Air v
gpd kaže...

zapravo napravio bih i sustav geo-ograda, postaviš recimo geo ogradu oko svoje kuće, i tu prestaje raditi sav špijunski softver, dronovi zaobilaze, i androidima više ne rade kamere.

Zanimljiva preporuka. Ja bih rado. A sad kako? 

6 godina
konjRR kaže...
gpd kaže...

Zanimljiva preporuka. Ja bih rado. A sad kako? 

pomoću metode, šakom u glavu, ako mi  snimaš kuću i letiš dronom.

ne, šalim se. pravno se uredi. zakonodavac napiše zakon, policija primjenjuje, i sud kazni. i svi uređaji imaju obvezu ugradit geo-ogradu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2024 13:04 (gpd).
17 godina
moderator

Ali ako ne leti "zračnom linijom" sve skupa bi bilo bitno sporije i još skuplje, a glavni je cilj ove usluge - brza dostava, najkraćom rutom.

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2024 20:55 (Miro).
Moj PC  
1 0 hvala 1
3 mjeseca
Ne znam zašto video ispuštanja paketa iz zraka me podsjeća na ovo, i ne sviđa mi se 😅

https://m.youtube.com/watch?v=2Q6_9A90cUk

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice