I tak... Nema šanse da se postigne konsenzus i ovo je neminovna budućnost. Čim prvi netko napravi prvi proizvod na kojem će zaraditi prvi euro, svi će krenuti kopirati.
Stvaranje umjetnog „zrcalnog života“: potencijal z
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.541
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
No odmah su mi na pamet pali oni biolabovi u Ukrajini koji ne postoje al se Ameri boje da bi mogli pasti u ruke Rusima.
Hvala !
Čuo sam za kiralnost, ali nije mi palo na pamet da lijevi život predstavlja biološku opasnost.
Još od doba doktora Frankenštajna , znanstvena se otkrića otimaju nadzoru, bježe iz laboratorija. i napadaju svog tvorca.
Bravi Doc
u are best
g
Preletio sam članak pogledom.
Nemam nešto koncentracije za upiti ovo, svakako zanimljivo štivo. (budem ujutro)
Preletio sam članak pogledom.
Nemam nešto koncentracije za upiti ovo, svakako zanimljivo štivo. (budem ujutro)
Ovo je pitko napisano.
... i zlata vride a mislim ove generirane slike za ove stvari umisto kopanja po stocku sa 50 miljuna slika a nemos nac nista.
E sad kakve veze ima ova kiralnost sa kiralonsti u Death Strandingu? Da sam znao da nema nebi citao cijeli clanak. Navlakusa
Salu na stranu, sto se tice "ljevorukih vs desnorukih" to je vec jednom "dobro" zabolilo. Iako se nevalja voditi strahom...