Irska kaznila Metu s 251 milijun eura zbog propust

poruka: 5
|
čitano: 1.349
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Irska kaznila Metu s 251 milijun eura zbog propust".
14 godina
Irska kaznila Metu s 251 milijun eura zbog propust

Kak dođu do te cifre, 251 milijun? A hoće li novac biti podijeljen oštećenim korisnicima ili je država namirišala priliku da mazne lovu u tuđe ime?

0 0 hvala 0
2 mjeseca
Re: Irska kaznila Metu s 251 milijun eura zbog pro
guslac kaže...

Kak dođu do te cifre, 251 milijun? A hoće li novac biti podijeljen oštećenim korisnicima ili je država namirišala priliku da mazne lovu u tuđe ime?

Zar država ne predstavlja svoje građane? Zar to ne ide u proračun iz kojeg kasnije ide građanima (npr. ceste, bolnice i sl.?

16 godina
Novice kaže...
guslac kaže...

Zar država ne predstavlja svoje građane? Zar to ne ide u proračun iz kojeg kasnije ide građanima (npr. ceste, bolnice i sl.?

U, Irskoj taj novac ne ide niti na bolnice, niti na ceste.... A niti u riješavanje stambenih problema.

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
2 mjeseca
Svašta, pa gdje ide taj novac?
8 godina
Novice kaže...
Svašta, pa gdje ide taj novac?

Pretpostavljam u socijalnu pomoć za doseljenike (kao i u ostatku Europe).

Premda, većina država sad ide u smjeru da budu uveli pravila, ukoliko se useljenik ne zaposli u nekom razumnom roku slijedi deportacija.

I nemojte sad da sam mrzitelj imigranata, jer tu mislim i na hrvate (koji iskorištavaju isti sistem kao i svi ostali, čak i u Irskoj, znam ih par).

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2024 11:26 (fer-de-lance).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice