Kak dođu do te cifre, 251 milijun? A hoće li novac biti podijeljen oštećenim korisnicima ili je država namirišala priliku da mazne lovu u tuđe ime?
Irska kaznila Metu s 251 milijun eura zbog propust
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.349
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kak dođu do te cifre, 251 milijun? A hoće li novac biti podijeljen oštećenim korisnicima ili je država namirišala priliku da mazne lovu u tuđe ime?
Zar država ne predstavlja svoje građane? Zar to ne ide u proračun iz kojeg kasnije ide građanima (npr. ceste, bolnice i sl.?
Zar država ne predstavlja svoje građane? Zar to ne ide u proračun iz kojeg kasnije ide građanima (npr. ceste, bolnice i sl.?
U, Irskoj taj novac ne ide niti na bolnice, niti na ceste.... A niti u riješavanje stambenih problema.
Pretpostavljam u socijalnu pomoć za doseljenike (kao i u ostatku Europe).
Premda, većina država sad ide u smjeru da budu uveli pravila, ukoliko se useljenik ne zaposli u nekom razumnom roku slijedi deportacija.
I nemojte sad da sam mrzitelj imigranata, jer tu mislim i na hrvate (koji iskorištavaju isti sistem kao i svi ostali, čak i u Irskoj, znam ih par).