Šef Instagrama upozorava korisnike da ne vjeruju s

poruka: 3
|
čitano: 880
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Šef Instagrama upozorava korisnike da ne vjeruju s".
10 godina

Svojedobno sam radio s jednom kolegicom koja je na posao dolazila uvijek sređena i našminkana. Jednom je došla prehlađena, nesređena i nenašminkana i ispričavala se da je jedva došla do posla. U prvi mah nitko ju nije ni prepoznao bez šminke kolika je bila razlika u izgledu. Od tada ne vjerujem ni onome što vidim uživo. 

1 0 hvala 0
9 godina

na srecu, ili na zalost, kolicina uvjerljivog ai generiranig sadrzaja na spomenutim platformama je relativno mala, s kilometra vidis da se radi o losem ai-u.

medjutim, nista novoga, niti ce se tu nesto drasticno poduzeti, niti se moze poduzeti, nekad se upozoravalo da bi sadrzaj mogao biti fotomontaza, u novije vrijeme photoshop ili drugi oblik editiranja, danas ai...... 

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Šef Instagrama upozorava korisnike da ne vjeru
Thinker kaže...

Svojedobno sam radio s jednom kolegicom koja je na posao dolazila uvijek sređena i našminkana. Jednom je došla prehlađena, nesređena i nenašminkana i ispričavala se da je jedva došla do posla. U prvi mah nitko ju nije ni prepoznao bez šminke kolika je bila razlika u izgledu. Od tada ne vjerujem ni onome što vidim uživo. 

pa naravno, na prvi spoj se ide s vedrom tople vode i spužvom...

da prisnažim:

Ju je je? Je ju je!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice