Max: Uskoro na snagu stupaju mjere protiv dijeljen

poruka: 13
|
čitano: 3.046
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Max: Uskoro na snagu stupaju mjere protiv dijeljen".
16 godina

Jesam li ja jedini koji ne koristi niti jedan od ovakvih streaming i slicnih servisa? Ni iptv (legalan ili ne), ni youtube premium, ni spotify, ni ikakve druge pretplate?

Kad sam koristio netflix bio je racun od clana obitelji koji ga je pak placao jer je mislio da ga mi ostali koristimo. Kad su poceli cjepidlaciti s dijeljenjem racuna oso netflix u povijest.

Naravno, nakon ovoga sljedi opet poskupljenje i tako u krug.

Linux, Arch Linux.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 16:52 (Ante).

7 0 hvala 0
16 godina

Koliko ce dugo proci vremena do pojave softvera koji ce na dva klika kreirati instant VPN-a i tada sva 4 potencijanla juzera se krenu prijavljivati sa iste adrese?

Ne mogu shvatiti koliko su kratkovidni svi ti pruzatelji usluga.

Ono, kad od pohlepe "obnevidis"

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.

3 0 hvala 0
16 godina
Re: Max: Uskoro na snagu stupaju mjere protiv dije
Ante kaže...

Jesam li ja jedini koji ne koristi niti jedan od ovakvih streaming i slicnih servisa? Ni iptv (legalan ili ne), ni youtube premium, ni spotify, ni ikakve druge pretplate?

Kad sam koristio netflix bio je racun od clana obitelji koji ga je pak placao jer je mislio da ga mi ostali koristimo. Kad su poceli cjepidlaciti s dijeljenjem racuna oso netflix u povijest.

Jesi

16 godina
Ante kaže...

Nisi.

2 mjeseca
@Ante Torenti ili?
16 godina

Mislim da će svaka rasprava završiti svađom ljudi koji ih brane i ljudi koji to ne žele podržati pa ću reći samo za sebe; sestra je 5min vožnje od mene i zbog klinaca smo skupa uzeli Max. Ako ne bude sharea, isto kao Netflix, ćao.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
3 0 hvala 0
6 godina
Ko da ne živimo u kapitalizmu.
Maksimiranje profita je bog.
Zakaj uopče raspravljati; oćeš/nećeš; nit imaš obvezu nit ti život ovisi o tom
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 21:09 (Iggivaggi).

5 0 hvala 0
14 godina
Xidrus kaže...
Ante kaže...

Jesi

nisi, ni ja ne koristim i gledam... tablet i komp vise nego dovoljni 😎

16 godina

Ne, niti jedna serija mi nije povukla pozornost ili mi nekako iskocila kao interesantna zadnjih nekoliko godina. Filmovi jos manje.

Ako nesto gledam, to je na youtubeu (+ublock), ekipa stvarno proizvodi dobar sadrzaj kad hoce. Vise vremena citam, preporucam royalroad, webtoons, scribble hub, fiction press i slicno. Ili dobra stara knjiznica, clanarina je 8 eura za citavu godinu. Ako jos niste procitali niti jednu knjigu ove godine probajte barem jednu.

Linux, Arch Linux.
16 godina

**rr stack (Sonarr, Radarr, Bazzarr, etc..) u dockeru na Synology-u. Čemu plaćati netflix kad ionako moraš platiti pristup internetu?

0 0 hvala 0
8 godina

Ne placam pretplatu nikome za nista osim za pristup net-u.

A imam big ass smart TV na kojem gledam sto mi srce iste kada to pozelim. Sve ove gluposti, upozorenja, najave, poluprijetnje i mahanja prstom si zakacite o rep.

Previse je straha i plasenja svime i svacime. Content vam je 80% woke trash i za to iz principa ne placam. Mogu ali necu.

3 0 hvala 0
13 godina

BMK iskreno, nek uvedu sve moguće restrikcije! btw ne koristim niti jedan streaming servis  

Moj PC  
1 0 hvala 0
2 mjeseca
Gebirgs kaže...

Ne placam pretplatu nikome za nista osim za pristup net-u.

A imam big ass smart TV na kojem gledam sto mi srce iste kada to pozelim. Sve ove gluposti, upozorenja, najave, poluprijetnje i mahanja prstom si zakacite o rep.

Previse je straha i plasenja svime i svacime. Content vam je 80% woke trash i za to iz principa ne placam. Mogu ali necu.

A što bi ako internet provideri podupiru woke agendu? 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice