Jesu presjekli kabel, jesu, ljepo torpedo i potopi brodić. Sve ove međunardone igrice su smješne.... svima je jasno tko i zašto ali ako ne dođe email sa priznanjem nitko nemože ništa.
Di si Rambo kad te trebamo!!!
Jesu presjekli kabel, jesu, ljepo torpedo i potopi brodić. Sve ove međunardone igrice su smješne.... svima je jasno tko i zašto ali ako ne dođe email sa priznanjem nitko nemože ništa.
Di si Rambo kad te trebamo!!!
Selo gori a baba se češlja.
Internet kablovi su naj manji problem. zato jer je internet napravljen tako da se automatski preusmjere paketi na druge rute. Čak i Cloudflare izvještaji nisu zabilježili nikakve anomalije, u vezi ovih kablova.
Obratite pažnju na Crveno More,
meni se čini da NATO ima pametnijeg posla tamo, nego tu naganjat kineske civilne brodove.
Za znatiželjne:
https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:11.5/centery:56.4/zoom:10
Trenutačno je njemački i dasnki brod kraj njega.
..
meni se čini da NATO ima pametnijeg posla tamo, nego tu naganjat kineske civilne brodove.
-oximoronizam
.. sa priznanjem nitko nemože ništa.
..
-može, no za pravdu divljeg zapada moraš biti jači.. inače dobiješ čvrgu, pri čemu je kina jedna od supersila..
Ne slažem se s vama, i Kinezi imaju civile.
Europa si treba priznati poraz.
"Ovo su apsurdne, neutemeljene optužbe", izjavila je kremlјska služba za medije za Journal. Služba za medije također je navela da su isti zapadni dužnosnici koji sada optužuju Rusiju šutjeli kada je Ukrajina raznijela plinovode Sjeverni tok, referirajući se na sabotažu plinovoda za transport ruskog plina u Europu iz 2022. godine.
Gotovo sam siguran da sluzbeni Kremlj ne optuzuje Ukrajinu za sabotazu Sjevernog toka 2.
Svakako me ispravite ako sam propustio nesto.