Appleov ambiciozni 5-milimetarski iPhone Air

poruka: 5
|
čitano: 3.656
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Appleov ambiciozni 5-milimetarski iPhone Air".
6 godina

nema više mobitela ispod 150mm...bio u a1 i tamo držao iphone se iz 2022...milina a ima 138mm...inače stvarno je bitno jel lopata od mobitela ima 5...6...7...mm....bolje da je 140mm i manje i debel 10mm...nego 150mm i debel 5mm...ono držiš ga u ruci i palcom možeš doći do ruba(širina)

gledam s24 ultru i ono ta širina 0d 79 mm baš stvara nelagodu u ruci..a sa druge strane držim xiaomi 14 ultru koj je uža za 5 mm i već je ugođaj bolji

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Re: Appleov ambiciozni 5-milimetarski iPhone Air
HCMAA kaže...

nema više mobitela ispod 150mm...bio u a1 i tamo držao iphone se iz 2022...milina a ima 138mm...inače stvarno je bitno jel lopata od mobitela ima 5...6...7...mm....bolje da je 140mm i manje i debel 10mm...nego 150mm i debel 5mm...ono držiš ga u ruci i palcom možeš doći do ruba(širina)

gledam s24 ultru i ono ta širina 0d 79 mm baš stvara nelagodu u ruci..a sa druge strane držim xiaomi 14 ultru koj je uža za 5 mm i već je ugođaj bolji

NHF kolega, očigledno imate vrlo malu rukicu 

Osobno imam i Samsunga S24 Ultra u original case, i sasvim dobro ga mogu držati u ruci, a imam i iPhone 16 Pro Max u nekom no name caseu, ma perffeto leži u ruci!  

U svakom slučaju, uzeli ste ”krivi” mob za usporedbu, recimo Samsung S24+ dere u svakom pogledu Xiaomi 14 Ultra, da ne spominjem iPhone 16 Pro koji pak dere obadvojicu skupa kao od šale! 

ATJ Lučko
13 godina

U trendu svega prevelikog, podržavam čim veći TV, ali moj osobni odabir je za mob da bude čim manji.... trenutno imam 13mini, i nadam se da bude me još dugo služio, i žalim za vremenima kad su mobiteli bili sub 6"... potpisujem za smanjivanje ekrana zajedno sa smanjivanjem debljine

http://c2club.co.uk/showthread.php?306-My-baby...-**progress-update**/page3
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 mjeseca
Re: Appleov ambiciozni 5-milimetarski iPhone Air
moj je 150mm, dobro leži u manjoj ručici, ali volio bih da mi je veći i širi!

Širina mi bitna da što manje fulam tipkovnicu. Mrzim uske mobitele!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 13:19 (Sirotanovic).

1 0 hvala 0
16 godina

Jel zna netko da li kamere na mobitelima iz tehničkih razloga moraju stršati ili je to samo da bi se pokazalo "moj je veći" ? To pslagavanje kamera na poleđini je ostala jedina vidljiva razlika između proizvođača.

Još do iPhone 6 su kamera bile u kučištu, poleđine su bile lijepo ravne.

Mjeriti debljinu mobitela "bez kamera" je kao mjeriti moju debljinu bez trbuha.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice