"Kako to mislite da izvojimo preglednik? Preglednik je samo fasada s povlašenim bržim pristupom našem sadržaju jer MI JESMO INTERNET!"
Google oštro odgovorio na zahtjev za prodaju Chrom
- poruka: 13
- |
- čitano: 1.693
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znaju podmazati gdje treba, kao Musk.
Vjerojatno su u googletu demokrati, pa su smotani.
Jel te ko sili da ga koristis mazlume?
A kako to Musk podmazuje?
Onako za ozbiljno već sam se nekoliko puta pitao kako odrediti tko je monopolist i koga treba rasčetvoriti, zašto nemaju neka pravila.
Čitajući članak mislim si glupani iz googla podmazuju sa milijardama da budu na HWu kao glavni preglednik a sad će ih rasčetvoriti radi toga.
Prekomični su mi Hrvati koji se petljaju u politiku SAD-a, a još komičniji su oni koji podržavaju republikance. Vidio bih koliko ta njihova podrška traje da žive u toj distopijskoj prčiji.
A meni su najsmješniji oni koji se prave da razumiju 4D šah međunarodne politike i ekonomije.
Kako musk podmazuje? Lol.
Primjerice da je za 44 milijarde dolara kupio praktički internetsko javno glasilo SAD-a i obnovio glas trenutnom predsjedniku, a ta bolesna veza (podmazivanje) ultrabogatih i vladajućih ide toliko daleko da se sad Musk ubacuje u predsjedničke pozive i glumi yodu, dok je recimo davao milijun dnevno rednom glasaču za trumpa. to je kao lutrija ili podmazivanje?
ljudi bježe na bluesky, mastodon... jea rajt. sve državne i značajnije nedržavne organizacije i tijela, pa čak i na šupku europe imaju račun i koriste taj omraženi i distopijski x.
Samo čistom guščijom mašću...
Za ozbiljno (za anale) , lobiranja i podmazivanja su odvratna praksa ali nažalost tako svijet funkcionira (ti meni guščje masti a ja ću tebi sredit povlastice kod otvaranja tvornice). No one benigne su baš simpatične, budeš sponzor lokalnom klubu, budeš heroj i car i imaš naravno neke privilegije.
Ispada da su korporativni manageri iz googla previše pohlepni. Da su pametniji podmazivali bi i jazavčevom masti nešto društveno dobro (ili neke političare) i bolje bi prošli nego što gledaju samo što veću zaradu, pa podmazuju npr. Apple da budu glavna tražilica na iOSu. I zbog svoje pohlepe doveli su firmu u ovu situaciju.
Fora je kad čovjek ne zna referencu