Google oštro odgovorio na zahtjev za prodaju Chrom

poruka: 13
|
čitano: 1.693
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google oštro odgovorio na zahtjev za prodaju Chrom".
16 godina

"Kako to mislite da izvojimo preglednik? Preglednik je samo fasada s povlašenim bržim pristupom našem sadržaju jer MI JESMO INTERNET!"

1 0 hvala 0
3 godine

Ne znaju podmazati gdje treba, kao Musk.

Vjerojatno su u googletu demokrati, pa su smotani. 

合氣道
Moj PC  
0 2 hvala 0
3 godine
Re: Google oštro odgovorio na zahtjev za prodaju C

Jel te ko sili da ga koristis mazlume?

3 godine

A kako to Musk podmazuje?

16 godina
Guščijom mašću
3 tjedna
@Gajotres vrh komentar 😂 nedavno sam saznao da je jazavčeva mast još jača od guščje 🤭

Onako za ozbiljno već sam se nekoliko puta pitao kako odrediti tko je monopolist i koga treba rasčetvoriti, zašto nemaju neka pravila.
Čitajući članak mislim si glupani iz googla podmazuju sa milijardama da budu na HWu kao glavni preglednik a sad će ih rasčetvoriti radi toga.
13 godina

Prekomični su mi Hrvati koji se petljaju u politiku SAD-a, a još komičniji su oni koji podržavaju republikance. Vidio bih koliko ta njihova podrška traje da žive u toj distopijskoj prčiji.

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina

A meni su najsmješniji oni koji se prave da razumiju 4D šah međunarodne politike i ekonomije.

Halo Bing! Kako bratac?

4 0 hvala 0
13 godina

Kako musk podmazuje? Lol.

Primjerice da je za 44 milijarde dolara kupio praktički internetsko javno glasilo SAD-a i obnovio glas trenutnom predsjedniku,  a ta bolesna veza (podmazivanje) ultrabogatih i vladajućih ide toliko daleko da se sad Musk ubacuje u predsjedničke pozive i glumi yodu, dok je recimo davao milijun dnevno rednom glasaču za trumpa. to je kao lutrija ili podmazivanje?

ljudi bježe na bluesky, mastodon... jea rajt. sve državne i značajnije nedržavne organizacije i tijela, pa čak i na šupku europe imaju račun i koriste taj omraženi i distopijski x.

Alane, bježmo, njih je dvojica, a mi smo sami.

0 0 hvala 0
8 godina
Sirotanovic kaže...
@Gajotres vrh komentar 😂 nedavno sam saznao da je jazavčeva mast još jača od guščje 🤭

Samo čistom guščijom mašću...

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 8:46 (fer-de-lance).
8 godina
On zna koristit vazelin.
3 tjedna
Aha, pod podmazivanje ovi misle na lobiranje i doniranje strankama. Elone Mašče jadan ti, dok si podmazivao demokrate nisi valjao, pa si donirao i demokratima i republikancima pa su ti prigovarali da to nije korektno, a sad kad podmazujuš samo republikance sad si baš zao. Sve je to u životu akcija i reakcija.

Za ozbiljno (za anale) , lobiranja i podmazivanja su odvratna praksa ali nažalost tako svijet funkcionira (ti meni guščje masti a ja ću tebi sredit povlastice kod otvaranja tvornice). No one benigne su baš simpatične, budeš sponzor lokalnom klubu, budeš heroj i car i imaš naravno neke privilegije.

Ispada da su korporativni manageri iz googla previše pohlepni. Da su pametniji podmazivali bi i jazavčevom masti nešto društveno dobro (ili neke političare) i bolje bi prošli nego što gledaju samo što veću zaradu, pa podmazuju npr. Apple da budu glavna tražilica na iOSu. I zbog svoje pohlepe doveli su firmu u ovu situaciju.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 9:29 (Sirotanovic).

0 0 hvala 0
8 godina

Fora je kad čovjek ne zna referencu 

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice