Vertical Aerospace: Još jedan europski proizvođač

poruka: 4
|
čitano: 1.424
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vertical Aerospace: Još jedan europski proizvođač ".
8 godina

Kao i sa električnim automobilima, jedno su želje a drugo stvarnost u praksi. Jednostavno ništa od te priče dok nemamo bateriju ili power source jednake ili veće energetske gustoće naspram nafte/benzina/kerozina/plina. Također bez dodatnih mana, tipa radikalno opadanje kapaciteta prilikom ciklusa punjenja/pražnjenja, dugotrajno vrijeme punjenja, visoka cijena, egzotični teško dostupni materijali itd itd.

2 0 hvala 0
16 godina
Re: Vertical Aerospace: Još jedan europski proizvo
Ja sam iznenađen i uvređen! Pravda za techbroa!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Vertical Aerospace: Još jedan europski proizvo
Kako šokantno, sturtupi za prodavanje magle diljem europe gube investitore. Pokušaj rješavanja "problema nafte", koji nas muči još od industrijske revolucije, nije uspio. Stotine SF entuzijasta, koji su do sada trošili novce investitora na izradu rendera letjelica, ostat će bez posla.
Možda netko i u njih uloži par milijardi, kao VW u Rivian...

6 0 hvala 0
6 godina

igra na sreću, vrsta igre u kojoj rezultat nije unaprijed poznat i pretežno ovisi o slučaju i sreći, a manje o razumu i spretnosti. Cilj je igre na sreću dobitak, a igrački je ulog cijena za sudjelovanje u igri. Ulog i dobitak ne moraju nužno biti novčane vrijednosti, mogu biti stvar ili usluga.

50% start-upova su u startu prodavanje dima i magle

40% misle ozbiljno al propadnu

ostaje ovih 10%

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice