Pomalo iznenađujuće, Apple je upravo osvježio iPad

poruka: 4
|
čitano: 1.622
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pomalo iznenađujuće, Apple je upravo osvježio iPad".
16 godina

Ekran je i dalje bijednih 60 Hz, a novi neće podržavati ni staru olovku.

A baš sam se veselio novom modelu, ovako nek prodaju te fore nekom drugom.

Šteta da Samsung ne napravi takav form factor.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomalo iznenađujuće, Apple je upravo osvježio

A gle, da im ne treba ne bi izdali novi model. Ljudi žele mini, kupuju ga, i već godinama priželjkuju 120Hz ekran što je svuda drugdje normalno jedino kod Applea nije koji samo na najskupljim pro modelima tableta i mobitela "poklanjaju" 120 Hz.

S druge strane najjadniji samsunzi danas imaju 120Hz ekran.

Inače je mini dosta omiljen form factor i 120Hz bi mu jako doprinio popularnosti. Ali šta je tu je.

Bar ne moram razmišljati o upgradeu. Uštedili su mi pare.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
Re: Pomalo iznenađujuće, Apple je upravo osvježio
Bitanga kaže...

A gle, da im ne treba ne bi izdali novi model. Ljudi žele mini, kupuju ga, i već godinama priželjkuju 120Hz ekran što je svuda drugdje normalno jedino kod Applea nije koji samo na najskupljim pro modelima tableta i mobitela "poklanjaju" 120 Hz.

S druge strane najjadniji samsunzi danas imaju 120Hz ekran.

Inače je mini dosta omiljen form factor i 120Hz bi mu jako doprinio popularnosti. Ali šta je tu je.

Bar ne moram razmišljati o upgradeu. Uštedili su mi pare.

Ma sve jasno, imao sam mini 2 retina, form factor je top nema govora, nosio sam ga u torbi dosta vremena.

Najgora stvar je što im mini nikada nije bio cjenovno dobar, uvijek je imao dobar CPU i visoku cijenu.

Sa ekranom uvijek kilave pogotovo sa onim lagom koji se vidi kod scrolanja zavisno od orijentacije, olovka je problematična kao i kod novog AIR-a za koju dvojka više ne radi nego treba nova.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice