Ekran je i dalje bijednih 60 Hz, a novi neće podržavati ni staru olovku.
A baš sam se veselio novom modelu, ovako nek prodaju te fore nekom drugom.
Šteta da Samsung ne napravi takav form factor.
Ekran je i dalje bijednih 60 Hz, a novi neće podržavati ni staru olovku.
A baš sam se veselio novom modelu, ovako nek prodaju te fore nekom drugom.
Šteta da Samsung ne napravi takav form factor.
Mini im nosi realtivno mali dio kolača.
https://images.macrumors.com/t/vZdg6k_r5pSBQtiTJSYbGg4vmts=/800x0/article-new/2024/08/CIRP-ipad-sales-june-2024-quarter.jpg
Mini im nosi realtivno mali dio kolača.
https://images.macrumors.com/t/vZdg6k_r5pSBQtiTJSYbGg4vmts=/800x0/article-new/2024/08/CIRP-ipad-sales-june-2024-quarter.jpg
A gle, da im ne treba ne bi izdali novi model. Ljudi žele mini, kupuju ga, i već godinama priželjkuju 120Hz ekran što je svuda drugdje normalno jedino kod Applea nije koji samo na najskupljim pro modelima tableta i mobitela "poklanjaju" 120 Hz.
S druge strane najjadniji samsunzi danas imaju 120Hz ekran.
Inače je mini dosta omiljen form factor i 120Hz bi mu jako doprinio popularnosti. Ali šta je tu je.
Bar ne moram razmišljati o upgradeu. Uštedili su mi pare.
A gle, da im ne treba ne bi izdali novi model. Ljudi žele mini, kupuju ga, i već godinama priželjkuju 120Hz ekran što je svuda drugdje normalno jedino kod Applea nije koji samo na najskupljim pro modelima tableta i mobitela "poklanjaju" 120 Hz.
S druge strane najjadniji samsunzi danas imaju 120Hz ekran.
Inače je mini dosta omiljen form factor i 120Hz bi mu jako doprinio popularnosti. Ali šta je tu je.
Bar ne moram razmišljati o upgradeu. Uštedili su mi pare.
Ma sve jasno, imao sam mini 2 retina, form factor je top nema govora, nosio sam ga u torbi dosta vremena.
Najgora stvar je što im mini nikada nije bio cjenovno dobar, uvijek je imao dobar CPU i visoku cijenu.
Sa ekranom uvijek kilave pogotovo sa onim lagom koji se vidi kod scrolanja zavisno od orijentacije, olovka je problematična kao i kod novog AIR-a za koju dvojka više ne radi nego treba nova.