zasto nam je moguce zamisliti apsolutno sve moguce i nemoguce scenarije, osim onoga koji kaze da napredni vanzemaljci postoje, blizu su nam, ili njima udaljenost njje nikakvi problem, ali ih jednostavno zabole za nas....

zasto nam je moguce zamisliti apsolutno sve moguce i nemoguce scenarije, osim onoga koji kaze da napredni vanzemaljci postoje, blizu su nam, ili njima udaljenost njje nikakvi problem, ali ih jednostavno zabole za nas....
-zato jer već postojeći podatci, provjereno, istraženo kažu, nema u radijusu 4-100 svj god.. osim ako nam lažu a da mi pri tome ne primjećujemo laž.
-tj potvrda nekog života u relativnoj blizini, da je barem postojao, ameba-virus.. nije isto što i civilizacija sposobna komunicirati međuplanetarno-galaxtički.. takvog života-civilizacije, nema, dok možda dva crva na nekoj od bezbroj planeta postoje pri čemu ih možda nikad ne pronađemo pa ne znamo za njih.. tj možemo tražiti par čarapa po vešmašini i ne pronaći ih.. a galaxije su malo širi prostor + vrijeme, čak da imamo warp-10-jači.. ili teleport-trenutno, za proći milijarde planeta jednostavno nema vremena, osim ako angažiramo djedmraza (kao osobu koja obiđe sve klince s poklonima u jendoj noći uz ekipu sobova.. neki grubi izračun brzine tih saonica je daleko brži od st-warpa, čak ni teleport nije dovoljan .. tak da njega ne objašnjavamo fizičkim zakonima-formulama nego čudom..). :)
da, samo i dalje govoris o nasem interesu prema njima, da ih nadjemo, da komuniciramo, da uh uclanimo u hdz.....
a ja kazem, mozda njih zabole za nas, mozda ne zele biti vidjeni, nadjeni, uclanjeni.....
mozda naidju povremeno, bace oko da vide sto radimo, zakljuce da jos nismo spremni, i dalje se prave da ih nema....
-stidljivi marsovci? -nema razloga misliti tako nešto... prije sama svrha, civilizacija koja npr ima fuziju i 'sve' što poželi.. zašto bi npr putovali do zemlje.. vidjeti piramide kao turisti? možda.. no možda odlaze na zanimljivije lokacije, lasvegas :)
-stidljivi marsovci? -nema razloga misliti tako nešto... prije sama svrha, civilizacija koja npr ima fuziju i 'sve' što poželi.. zašto bi npr putovali do zemlje.. vidjeti piramide kao turisti? možda.. no možda odlaze na zanimljivije lokacije, lasvegas :)
Već je nama, znanstvenoj zajednici jedno od prioriteta ne kontaminirati eventualni život na koji bi naišli, što manje se miješati svojim bacilima pa i prisutnošću u razvoj eventualnog alijenskog života, staništa etc.
ako dođu razuzdane Marsovke, ja sam se spreman žrtvovati za cjelokupno čovječanstvo...
bum ga več negdi vteknul...
da, samo i dalje govoris o nasem interesu prema njima, da ih nadjemo, da komuniciramo, da uh uclanimo u hdz.....
a ja kazem, mozda njih zabole za nas, mozda ne zele biti vidjeni, nadjeni, uclanjeni.....
mozda naidju povremeno, bace oko da vide sto radimo, zakljuce da jos nismo spremni, i dalje se prave da ih nema....
A možda se skrivaju u šumi... ozbiljno
Hm, već smo raspravljali o tome...
Predložena je nova univerzalna poruka za komunicir @ Bug Online Forum
Koja je to hipoteza ili teorija i kako definira svijest?
Ah, više je tu materijala. amenoum.org. Konkretno, hipoteza o planetarnoj neurogenezi je u "Solar System" gdje sam između ostalog dokazao i da je Sunčev sistem "large scale quantum system".
Već je nama, znanstvenoj zajednici jedno od prioriteta ne kontaminirati eventualni život na koji bi naišli, što manje se miješati svojim bacilima pa i prisutnošću u razvoj eventualnog alijenskog života, staništa etc.
To.... s njihove strane, mi smo alieni, pa sto bi se oni mijesali u nas razvoj.....
ako dođu razuzdane Marsovke, ja sam se spreman žrtvovati za cjelokupno čovječanstvo...
bum ga več negdi vteknul...
-kažu, da im na šipovima švrljaju mužjaci, dok ženke doma kuhaju i isčekuju poštara .. zaposli se kao poštar (elijenski), .. no ni to nije neka sreća, potekli su od arhića (pauci i paučnjaci..) pa mužjak nakon vtikanja mora biti brz, što im je ekšli poticaj za putovanje šipovima.. :)
-ok, može i takav 'pogled'.. sex, pa da 'prisnažim' na našu-pravu-jaču mušku stranu! (dok se u backu čuje fraza šubićevog u boj.. japanskog školskog zbora) :)) .. tako se regrutira, mami.. no realnost je obično suprotna, dosadna, čak kad naiđeš na amazonke i pomisliš da bi to natezo, ona nategne tebe i nepušča par sati dok se u tebi gasi tračak života-nade (kao kad mujo-štef natakne muzilicu.. isključuje se automatski kad namuze 25l ..) :)
-moraju li mužjaci nužno biti mačoisti (tko se mača laća ostat će ... bez gaća?) a ženke samo čekaju da im priđemo, .. ako je i tako, da su mamac hollywoodske SF amazonke.. nije li tad logičnije potražiti ih na zapadnoj usa obali gdje obitavaju? nego na zapećku fleke noćnog svoda negdje tamo..? tj (prisnažiti).. ako mi je na pameti sex.. (kao legitimni-logičan motivator).. tad zašto bi jezdio bespućima svemira? jasno vam je da u životnom vijeku ... bez teleporatacije, ostaje samo ona muzilica? :))
To.... s njihove strane, mi smo alieni, pa sto bi se oni mijesali u nas razvoj.....
Pa to mi je bio i cilj napisati, kod nas nije samo problem s patogenima, staništem etc. već i sa spoznajom o drugima razvijenijima koja bi iz temelja promijenila gotovo sve što se tiče nas.
I sto sad ako ih i identifikujemo? Stoc'mo napraviti?
Kako komunicirati s marsijancima? I jel' pametno komunicirati? Uopce pokazati da smo zivi i zdravi?
I sto sad ako ih i identifikujemo? Stoc'mo napraviti?
Kako komunicirati s marsijancima? I jel' pametno komunicirati? Uopce pokazati da smo zivi i zdravi?
Reći im, mi smo živi i zdravi što i vama želimo, a vi kako te?