Nitko ne iščitaje da ćemo uskoro morati najavljivati prelaske preko granice
Osobne i putovnice na mobitelu: Prijedlog Europske
- poruka: 9
- |
- čitano: 3.632
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa mi već imamo digitalne putovnice, već sam je koristio
https://www.akd.hr/hr/o-nama/novosti/hrvati-prvi-s-mobitelom-preko-granice-eu-je-odabrala-hrvatsku-za-kljucni-pilot-projekt
To bi ubrzalo prelaske granice!
do ne svratis u neki od gradova tipa Londona gdje se na dnevnoj bazi mobiteli otimaju iz ruku ili tako isto i kradu, pa ti se onda vrati kuci....
A ako im ga nedas, probodu te ko ribu
Da, ako nisi drzavljanin EU.
do ne svratis u neki od gradova tipa Londona gdje se na dnevnoj bazi mobiteli otimaju iz ruku ili tako isto i kradu, pa ti se onda vrati kuci....
Nisam baš primjetio, naprotiv dosta ljudi tamo isticu da se sigurnost dosta poboljsala , hrpa policije, sve pokriveno kamerama.
Zapravo sam se osjecao sigurnije tamo nego u Zagrebu gdje ima podosta đeparoša. Ok ima London kvartova koje treba izbjegavati, ali ostatak je skroz ok.
A ako im ga nedas, probodu te ko ribu
Obavezna oprema u UK.
A tebi je omiljena zabava nocni prelasci granice kroz šumicu, u ugodnom društvu 20ak Sirijaca?
Ajde ne lupetaj, nitko ne kaže da ćeš morati a i kao da sad imaš ikakvog izbora ako dođeš na granicu, krivo pogledaš gospodina/gospođu graničnog policajca i on ti fino kaže "ne može" i otpravi te nazad? Kretanje van države, čak i unutar EU nije nikakvo bogomdano pravo nego privilegija koja sutra može biti oduzeta bez ikakvog razloga i objašnjenja.