Jogurtom protiv češnjaka

poruka: 8
|
čitano: 4.251
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jogurtom protiv češnjaka".
16 godina
Jogurtom protiv češnjaka

Zabavan i poučan kao i uvijek, bravo gosn. Raos!

6 0 hvala 0
4 godine
Jogurtom protiv češnjaka

Uistinu odlično !!!  👍👍👍

Da mi je bio samo jedan profesor u školi koji bi znao/htio ovako lijepo i plastično objasnit !  🥹

2 0 hvala 0
3 godine
Jogurtom protiv češnjaka

Svaka čast svima i tim spojevima koji jako smrde ali meni češnjak miriši i to u bilo kojem obliku, jedino kad mi smrdi je kad se pokvari e tek onda jaaaako smrdi kao i luk. Vjerojatno sam se navikao na miris češnjaka jer ga stavljam u gotovo sva jela, stavio bih ga i u kolače, srećom ne pravim kolače jer nemam pojma o slastičarstvu a i ne jedem kolače.

BTW. u grčki tzatziki ide između ostalog jogurt i češnjak, jako fino.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2024 9:35 (notloB).
Moj PC  
8 0 hvala 0
6 godina
Jogurtom protiv češnjaka

Pogled na isto istraživanje iz malo drukčijeg rakursa, no s istim zaključcima, prije skoro točno godinu dana:
https://www.bug.hr/zabava/otkriven-je-nov-a-tradicionalan-lijek-protiv-cesnjackog-zadaha-35957

Ili jesmo, ili nismo! Ili ono treće...

1 1 hvala 2
3 godine
Jogurtom protiv češnjaka

Pfff, u toj temi sam napisao gotovo isti post kao i ovdje, da ponovim i dodam, rakursi se mijenjaju zaključci ostaju jedino nema Ajara, gdje je nestao...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2024 10:10 (notloB).
Moj PC  
2 0 hvala 0
3 godine
Jogurtom protiv češnjaka

Tko uzima češnjak zbog zdravlja, a smeta mu miris, postoje i ekstrakti češnjaka u kapsulama, sa svim aktivnim sastojcima istoga.

Inače, nisu svi jogurti isti, pa bi trebalo navesti koji jogurti najbolje štite od mirisa bijeloga luka (tako se u Slavoniji često naziva češnjak)

btw; off topic

Ajar je dobio bann na 7 dana i od tada se nije pojavio.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2024 10:46 (Zaporožac).

1 0 hvala 4
3 godine
Jogurtom protiv češnjaka

Postoji jedan drugi zaključak koji se da nazrijeti čitajući iz ovog rakursa a govori da beograđani koji se voze javnim prijevozom mnogo piju izjutra, što onda daje naslutiti da se ta njihova medicina u stvari naziva alkoholizam?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2024 11:38 (notloB).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Jogurtom protiv češnjaka

pošto i sam konzumiram dosta bijelog luka, do ovog sam saznanja došao još prije nekog vremena kada sam primjetio kako stvarno uz jogurt,kefir ili kiselo vrhnje miris se prilično umanji ali ne dovoljno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice