Zabavan i poučan kao i uvijek, bravo gosn. Raos!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uistinu odlično !!! 👍👍👍
Da mi je bio samo jedan profesor u školi koji bi znao/htio ovako lijepo i plastično objasnit ! 🥹
Svaka čast svima i tim spojevima koji jako smrde ali meni češnjak miriši i to u bilo kojem obliku, jedino kad mi smrdi je kad se pokvari e tek onda jaaaako smrdi kao i luk. Vjerojatno sam se navikao na miris češnjaka jer ga stavljam u gotovo sva jela, stavio bih ga i u kolače, srećom ne pravim kolače jer nemam pojma o slastičarstvu a i ne jedem kolače.
BTW. u grčki tzatziki ide između ostalog jogurt i češnjak, jako fino.
Pogled na isto istraživanje iz malo drukčijeg rakursa, no s istim zaključcima, prije skoro točno godinu dana:
https://www.bug.hr/zabava/otkriven-je-nov-a-tradicionalan-lijek-protiv-cesnjackog-zadaha-35957
Pfff, u toj temi sam napisao gotovo isti post kao i ovdje, da ponovim i dodam, rakursi se mijenjaju zaključci ostaju jedino nema Ajara, gdje je nestao...
Tko uzima češnjak zbog zdravlja, a smeta mu miris, postoje i ekstrakti češnjaka u kapsulama, sa svim aktivnim sastojcima istoga.
Inače, nisu svi jogurti isti, pa bi trebalo navesti koji jogurti najbolje štite od mirisa bijeloga luka (tako se u Slavoniji često naziva češnjak)
btw; off topic
Ajar je dobio bann na 7 dana i od tada se nije pojavio.
Postoji jedan drugi zaključak koji se da nazrijeti čitajući iz ovog rakursa a govori da beograđani koji se voze javnim prijevozom mnogo piju izjutra, što onda daje naslutiti da se ta njihova medicina u stvari naziva alkoholizam?
pošto i sam konzumiram dosta bijelog luka, do ovog sam saznanja došao još prije nekog vremena kada sam primjetio kako stvarno uz jogurt,kefir ili kiselo vrhnje miris se prilično umanji ali ne dovoljno :D