Vozio Lamborghinija i Harley-Davidsona, a primao n

poruka: 8
|
čitano: 3.109
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vozio Lamborghinija i Harley-Davidsona, a primao n".
8 godina

Pa kakvi kod nas voze bembare i lance zlata oko vrata nose, a nigdje ne rade i na socijali su. Sve je netko drugi vlasnik na papirima. A zna se o kojima pričam.

Prosječno glup i umjereno lud
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2024 23:15 (DuxCro).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

O tajkunima iz Buga?

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina

boze, ta luda policija..... 

lambo je od dida stipe, harley babe mare, a rolex je poklon sefa stranke, inace dobrog prijatelja.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Koliko bi ih samo kod nas ostalo bez kuca i automobila i ostalog kad bi morali pokazati kako su ih zaradili...odma bi bilo 50000 stanova na trzistu.

I was born like this, I had no choice. Willie Nelson
Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina

Klasicna slika Njemacke nazalost :) Hartz 4(Socijala), piva ispred Rewe/Lidla i kljuc od AMG-a 2020 u djepu, turki dobro, a ja nek crncim za porez :D

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Dam se okladiti da je neki "naš" šljam dezerter iz Australija bojne

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2024 8:44 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Citao sam ovo i na drugim izvorima, i, osim cistog senzacionalizma, i ne cini mi se da tu nesto ima.

Barem ne u okvirima nasih zakona, da bi cijela prica bila relevantna.

Dakle, ne znam za "tamo dolje", no, kod nas, ne postoji zakon po kojem ne smijes biti nezaposlen. Isto tako, ne postoji ni nikakav oblik pomoci drzave za nezaposlene osobe. Osim onih mandatornih 3-6-9 prosjeka place koja se prima po isteku zaposlenja. Nakon toga, drzavu nezaposlena osoba vise ne zanima, ni gdje je, ni od cega zivi. Osnovno zdravstveno osiguranje je uvjetovano evidencijom i redovitim javljanjem zavodu za zaposljavanje i to je to.

Kako funkcionira ta naknada tamo, dali je to automatika s kojom drzava u nekoj mjeri financira svaku nezaposlenu osobu, ili je to nesto vise kao socijalna pomoc koju treba traziti, to nije navedeno.

Dakle, tip je mogao prodati uspjesan biznis za one bilijon dolars, ne radi vise nigdje, prijavio se na biro i oni mu automatski dali naknadu. Mozda ima bogatu prijateljicu koja mu je to kupila....

Mislim, nema cinjenica, samo senzacionalizam, mos misliti, tip ce se pojaviti na sudu i u dva poteza dokazati porijeklo toga i nikome nista.

Veci kuriozitet su ljudi koji imaju nekretnine, milione eura u umjetninama, stednju u svakoj banci koje se mozes sjetiti, pa opet zicaju potpore drzave, stoje u redu za besplatni rucak, uzimaju covid naknade i slicno. u ovoj lijepoj nasoj, ne tamo. i pazi, nitko ih nista ne pita.

a tamo puka sirotinja mora na sud jer je nezaposlen a vozi srednju klasu auta i ima dva sata. 

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2024 11:18 (Damir22).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Re: Vozio Lamborghinija i Harley-Davidsona, a prim
Damir22 kaže...

Veci kuriozitet su ljudi koji imaju nekretnine, milione eura u umjetninama, stednju u svakoj banci koje se mozes sjetiti, pa opet zicaju potpore drzave, stoje u redu za besplatni rucak, uzimaju covid naknade i slicno. u ovoj lijepoj nasoj, ne tamo. i pazi, nitko ih nista ne pita.

a tamo puka sirotinja mora na sud jer je nezaposlen a vozi srednju klasu auta i ima dva sata. 

Nije neki kuriozitet, ima toga koliko hoćeš. Čak ni ne moraju stajati u redu za ručak, ručak im dolazi sam, a država im praktički gura potpore i oslobađanja raznih nameta. Još ako se malo politički svrstaju dobar dio ove sirotinje koju navodiš će ih zubima i noktima braniti. Padnu tek ako se ekipa ne podijeli među sobom kako treba, dakle uvijek odozgo, nikad odozdo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice