Sustav AI pomoćnika svojevoljno "rickrollao" klije

poruka: 6
|
čitano: 2.670
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sustav AI pomoćnika svojevoljno "rickrollao" klije".
6 godina

Pobijedili su nas, gasi internet, motaj kablove....

5 0 hvala 0
9 godina

molim postenog nalaznika da mi vrati moj kamen ispod kojeg sam sretan obitavao zadnjih 40 godina, ja ne znam koji k je rickrolling...

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Re: Sustav AI pomoćnika svojevoljno "rickrollao" k
ChatGPT kaže:

"Rickroll" je internetski fenomen i šala koja se pojavila 2007. godine. Sastoji se od neočekivanog preusmjeravanja osobe na glazbeni spot pjesme "Never Gonna Give You Up" pjevača Ricka Astleya iz 1987. godine. Način na koji se to obično radi je tako što se osobi pošalje poveznica ili je nagovori da klikne na nešto što izgleda kao nešto drugo (npr. zanimljiv članak, video ili slika), a umjesto toga završi gledajući Rickov spot.

Pojam "rickroll" dolazi od igre riječi s Rickovim imenom i pojma "roll", što označava "prevaru" ili "šalu" u ovom kontekstu. Šala je postala iznimno popularna na internetu i razvila se u svojevrsni meme.

Također, Rick Astley je zbog ove šale doživio novi val popularnosti, iako je pjesma originalno bila hit u kasnim osamdesetima.
Onima kojima se nešto i može objasniti ne treba ništa niti objašnjavati. Onima kojima sve treba objašnjavati ionako se ništa ne može objasniti.
16 godina
Re: Sustav AI pomoćnika svojevoljno "rickrollao" k

2 1 hvala 0
6 godina

Skynet polako dobiva svijest...

2 0 hvala 0
15 godina
Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
4 0 hvala 0