Nadolazeći Borderlands dočekan na nož

poruka: 6
|
čitano: 2.944
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadolazeći Borderlands dočekan na nož".
2 godine

Ja ni trailer nisam mogao gledati...

3 0 hvala 0
16 godina

Po slici već vidiš da je to je komedija a ne akcija. Čim sam vidio Kevin Harta mrak mi pao na oči.... Previše komedije za ovako ozbiljniji naslov.

Očito su i glavni šefovi studija skužili da će biti promašaj pa su srezali to na sat i 42 min, sa slovima to ti je 1:30. Svaki ozbiljniji film je 2h+.

1 1 hvala 0
8 godina
Re: Nadolazeći Borderlands dočekan na nož
makopos kaže...

Po slici već vidiš da je to je komedija a ne akcija. Čim sam vidio Kevin Harta mrak mi pao na oči.... Previše komedije za ovako ozbiljniji naslov.

Očito su i glavni šefovi studija skužili da će biti promašaj pa su srezali to na sat i 42 min, sa slovima to ti je 1:30. Svaki ozbiljniji film je 2h+.

LOL. Pa cijela serija igara Borderlands je komična akcija puna uvrnutih likova.

Prosječno glup i umjereno lud
12 godina
makopos kaže...

Wait, what? Iskreno film me nimalo ne zanima, ali "ozbiljniji naslov"? Borderlands? Vjerojatno jedna od najneozbiljnijih pucačina koje postoje u gaming svijetu, toliko pretjerana i otkačena da uglavnom ide na živce. Ja bih rekao da je Kevin Hart tu kao bubreg u loju. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
15 godina
Da, Borderlands je komedija i to mora biti, ali mislim da bi umisto Harta bolje bio Terry Crews, no glavni problem filma se meni cini da je redatelj koji je po svemu sudeci ispod prosjecan, koliko vidim niata dobro on nije do sada napravio...

1 0 hvala 0
13 godina

Ovo je moglo uspjeti jedino da je išlo Deadpoolovim stopama. R rated akcijska komedija sa primjesama Uncharteda/National Treasurea što se tiče traženja i misterije vaulta.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice