Ja ni trailer nisam mogao gledati...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po slici već vidiš da je to je komedija a ne akcija. Čim sam vidio Kevin Harta mrak mi pao na oči.... Previše komedije za ovako ozbiljniji naslov.
Očito su i glavni šefovi studija skužili da će biti promašaj pa su srezali to na sat i 42 min, sa slovima to ti je 1:30. Svaki ozbiljniji film je 2h+.
Po slici već vidiš da je to je komedija a ne akcija. Čim sam vidio Kevin Harta mrak mi pao na oči.... Previše komedije za ovako ozbiljniji naslov.
Očito su i glavni šefovi studija skužili da će biti promašaj pa su srezali to na sat i 42 min, sa slovima to ti je 1:30. Svaki ozbiljniji film je 2h+.
LOL. Pa cijela serija igara Borderlands je komična akcija puna uvrnutih likova.
Wait, what? Iskreno film me nimalo ne zanima, ali "ozbiljniji naslov"? Borderlands? Vjerojatno jedna od najneozbiljnijih pucačina koje postoje u gaming svijetu, toliko pretjerana i otkačena da uglavnom ide na živce. Ja bih rekao da je Kevin Hart tu kao bubreg u loju.
Ovo je moglo uspjeti jedino da je išlo Deadpoolovim stopama. R rated akcijska komedija sa primjesama Uncharteda/National Treasurea što se tiče traženja i misterije vaulta.