Rekordno niska cijena PlayStationa VR 2 u određeni

poruka: 6
|
čitano: 3.563
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rekordno niska cijena PlayStationa VR 2 u određeni".
8 godina
Rekordno niska cijena PlayStationa VR 2 u određeni

Večina funkcija neće raditi na PC-u. Radije si kupite Quest 3 ili Pico 4 za PCVR. PC podrška je dobra stvar samo za one ljude koji su več kupili headset za PS5 a imaju i dobar PC.

Prosječno glup i umjereno lud
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Re: Rekordno niska cijena PlayStationa VR 2 u odre

Nece raditi samo one funkcije koje su napravljene isključivo za PS5. Te funkcije ionako ne rade na VR uređajima koje si spomenio. Sve sto radi na svakom VR za PC radit ce i na ovom sonyevom. Znači nista ne gubis.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2024 18:46 (movie).
13 godina
Ali zato dobivaš fiksni link s kompom umjesto slobode questa.
Meni je nepojmljivo vratit se sad na žicu.
Nekak sumnjam da će psvr2 značajnije prodavati zbog pc konekcije no možda se varam.
16 godina
moderator
dax-lax kaže...
Ali zato dobivaš fiksni link s kompom umjesto slobode questa.
Meni je nepojmljivo vratit se sad na žicu.
Nekak sumnjam da će psvr2 značajnije prodavati zbog pc konekcije no možda se varam.

Ja sam skroz promijenio način korištenja VR-a otkad sam nabavio samostojni bežični Pico 4, a nabavio sam ga kao lakšu zamjenu za Reverb G2 za igranje simulacija na PC-u (s kojim je uvijek bilo nekih problema, btw, i to u kabelu).

Prije toga sam imao Rift S i nakon toga Pimax Crystal kratko - isto sve vezano za PC i sjedenje. S Picom isto povremeno zaigram MSFS, DCS i Elitu, ali 90+% vremena sada mašem po dnevnoj sobi, boksam se, igram "odbojku" u All-In-One-Sports i Eleven (mrak stolni tenis) i pucam u Gun Clubu. 

Ove kinetičke VR igre su me uvjerile da je žica na VR-u ubojica zabave.

This space for rent!
13 godina
movie kaže...
Nece raditi one funkcije koje rade samo na PS5. Te funkcije ionako ne rade na VR koje si spomenio. Sve sto radi na svakom VR za PC radit ce i na ovom sonyevom. Znači nista ne gubis.

Super da si fino ispravio čovjeka i ti dobio td a on tu. Go figure.

Svi ponavljaju ko papagaji da "većina funkcija neće raditi" kao da to znači da će uređaj biti krnja implementacija u odnosu na PCVR uređaje, a zapravo ne postoje uređaji - to su jednostavno PS ekskluzivne funkcije koje samo govore koliko je zapravo tehnički napredna (i zapravo povoljna) implementacija VR-a na samom Playstationu.

Zapravo sam začuđen da će Foveated rendering bit podržan (što naravno nije spomenuto ovdje) s obzirom da od high end PCVR uređaja jedino Quest Pro to podržava, pa je i sama softverska podrška dosta ograničena (svega par igara podržava). S druge strane, nijedan od “mainstream” PCVR 1000+ eur headseta ne podržava HDR, kao što ni jedan nema OLED ekrane.

Prisjetimo se da su recenzenti nedavno svršavali na to praćenje pogleda na Apple Vision Prou kao revoluciju, a nitko nije spomenuo da je ta tehnologija već dostupna na 7 puta jeftinijem PSVR2.

13 godina
Foveated rendering se već dugo koristi u vr-u. Nije to ništa novo. Razlika je u tome da se na ps5 koristi aktivni i izoštrava onaj dio u koji gledaš. Psvr2 će na kompu najvjerojatnije imati fiksiran fr kao što imaju i ostali. U centralnom krugu/kvadratu je oštro a prema obodu sve mutnije i zrnatije. Meni ne smeta jer drastično poboljšava performanse u igrama.
Zadnje kaj sam igrao s time su after the fall i arizona sunshine2. Doduše, fr sam uštelao preko modifikacije, ne ingame.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice