X uzima sve objave korisnika i koristi ih za treni

poruka: 3
|
čitano: 2.647
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "X uzima sve objave korisnika i koristi ih za treni".
16 godina

Nahranit ce to tekstom proizvedenim od hrpe standardnih botova, chatgpt aktera iz dvije specijalne drzave i kupusom trece komunisticko policijske drzave koja nakon sto svojima pokusa ispirati mozak usput proba i u jednoj od ove dvije siriti nered.

A ako svi navedeni ne naprave probleme kak ce se ponasati ai nakon sto ga nahrane s ekstremima na tom izmetu od "javnog trga"? 18+ godina smeca i pedofilskog sadrzaja, rasizma, fasizma, woke prikrivenih rasista i razine retardacije nevidjene od dolaska starijih generacija na facebook.

Grok ce se obrisati kad to sve dobije na pladnju.

Linux, Arch Linux.

7 0 hvala 0
16 godina

Alaj će se Ai nahraniti inteligencijom kretenskih tweetova od kojih je 99% par riječi i emotikon. Umrijet će od gladi ili dobiti neki rahitično hormonalni poremećaj zbog jednolične junk mentalne hrane.
edit; ante me preduhitrio 

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2024 20:36 (overhaul).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a što je tu čudno? amerika je i stvorena na načelima "što je moje - moje je; što je tvoje - moje je", odn. "ako uzimam ja tebi, ništa ti ne plaćam; ako ti uzimaš meni, moraš mi platiti". tako je bilo od prvih "iskrcavanja" na njezino tlo (vikinzi, španijeli i ostali paraziti uime boga, kralja, čegaveć), tako je i sad. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2024 12:53 (Ajar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice