Američko-kineski rat kroz "rupu" od 800 dolara: Hu

poruka: 5
|
čitano: 3.591
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Američko-kineski rat kroz "rupu" od 800 dolara: Hu".
14 mjeseci

Kome ovo koristi osim bogatima i državama? Roba i Amazona i Temua dolazi iz kine, dakle priča nema nikakve veze s radnim mjestima, nego samo s monopolom i bogaćenjem i onako najbogatijih. Neka jedu fekalije, dobiju gubu i crknu u mukama!!!

7 Fekalije
1 Guba
1 Muke
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 mjeseci
protjeran

Podržavam inicijativu Kongresa. Samo jako

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
Re: Američko-kineski rat kroz "rupu" od 800 dolara
Štrumpf Nazgul kaže...

Kome ovo koristi osim bogatima i državama? Roba i Amazona i Temua dolazi iz kine, dakle priča nema nikakve veze s radnim mjestima, nego samo s monopolom i bogaćenjem i onako najbogatijih. Neka jedu fekalije, dobiju gubu i crknu u mukama!!!

U poslednjih 24h sam video vest kako neki od američkih divova (hoću da kažem Apple, ali nisam 100% siguran) seli proizvodnju nekih svojih uređaja u SAD. U daljem tekstu je stajalo da će se to desiti čim počne sa radom njihova nova, potpuno automatizovana fabrika. Dakle, da, nema priče o radnim mestima.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
11 godina
Re: Američko-kineski rat kroz "rupu" od 800 dolara
Ivan(4) kaže...

U poslednjih 24h sam video vest kako neki od američkih divova (hoću da kažem Apple, ali nisam 100% siguran) seli proizvodnju nekih svojih uređaja u SAD. U daljem tekstu je stajalo da će se to desiti čim počne sa radom njihova nova, potpuno automatizovana fabrika. Dakle, da, nema priče o radnim mestima.

Apple je, da, ali to je godinama daleko i ne sele proizvodnju u USA nego će biti Indija i slične zemlje. Tako da ima još manje priče o radnim mjestima. Trgovniski rat, skoro pa hladni rat.

Nadglednik dina
13 godina

Što se tiče Huaweija, izgleda da su nikad jači. Čak i Economist, koji je ionako "prozapadno" orijentiran, tvrdi tako: https://www.economist.com/briefing/2024/06/13/americas-assassination-attempt-on-huawei-is-backfiring

A ove tarife, ne znam što se očekuje, da će amerikanci pohitat u tvornice i proizvodit maske za mobitele za 0.5$ da konkuriraju kinezima? Po meni, ove mjere će dijelom pomoći Amazonu, tako da umjesto Temu-a ljudi kupuju kineske proizvode preko njih, vjv za malo višu cijenu; ili će dio ljudi nastaviti kupovati s Temu-a, ali za višu cijenu zbog tarifa - u svakom slučaju, još jedno siromašenje sitnozubih radi geopolitike ili domaćeg korporatizma, te mali doprinos inflaciji.

7 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice