Novi iOS 18 podržavat će i do šest godina stare mo

poruka: 16
|
čitano: 8.634
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi iOS 18 podržavat će i do šest godina stare mo".
8 godina
neaktivan

Eto, to je ono što cijenimo kod Jabuke

Ja rekoh
Moj PC  
7 0 hvala 0
10 godina
Re: Novi iOS 18 podržavat će i do šest godina star
Samsung je sad na 7 godina updatea, barem obećao
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
digitall kaže...

Za svaki od 169 modela mobitela koje imaju u ponudi?

Ja rekoh
16 godina
digitall kaže...

Update dostupan isti dan kad Samsung odluči ili dok se smili HT-u, A1 ili Telemachu?

10 godina
Feudalac kaže...
digitall kaže...

ne, za sve S i Z modele, čak za krševe A serije mislim da je godinu ili dvije manje što je nevjerojatno 

Marko kaže...
digitall kaže...

Update dostupan isti dan kad Samsung odluči ili dok se smili HT-u, A1 ili Telemachu?

a to je bitno radi čega točno?

nije to ios da updateom dobijes nesto sto android ima godinama pa to zeljno iščekuješ

https://9gag.com/gag/amo03bd?utm_source=copy_link&utm_medium=post_share

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2024 8:44 (digitall).
16 godina
digitall kaže...
Feudalac kaže...
digitall kaže...

ne, za sve S i Z modele, čak za krševe A serije mislim da je godinu ili dvije manje što je nevjerojatno 

Marko kaže...
digitall kaže...

nije to ios da updateom dobijes nesto sto android ima godinama pa to zeljno iščekuješ

U pravu si. Isplati se na Samsungu čekati par mjeseci nakon što Google izda novu verziju Androida da ovi iz Samsunga uspiju malo dodatno zabloatati OS s još Bixbyja i reklama.

10 godina
Marko kaže...
digitall kaže...
Feudalac kaže...
digitall kaže...

Marko kaže...
digitall kaže...

U pravu si. Isplati se na Samsungu čekati par mjeseci nakon što Google izda novu verziju Androida da ovi iz Samsunga uspiju malo dodatno zabloatati OS s još Bixbyja i reklama.

reklamu nikad vidio nisam, bixby nikad uključen ni aktiviran ni je bio. next?

ovo za reklame mi je najjače koliko su ljudi retardirani, prilikom setupa uređaja te pita želiš li reklame, odaberu yes, agree bla bla uopće ne čitaju na šta pristaju i što dopuštaju, i onda kukaju omg 

16 godina

Postoji li neki benefit ako uzmes reklame? Neki incentiv zasto bi korisnik kliknuo moze, daj reklame?

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
digitall kaže...

A zašto je A serija "krševi"?

Nakon godina korištenja flagshipova kupio sam a52 koji me odlično služio, sada imam a55 i također sam zadovoljan, mnogo jeftiniji, ispeglan os, dovoljno brz... flagship je bacanje novaca, imo, s tim da se ne igram na telefonu i uopće ne znam kakav je u igrama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2024 10:29 (notloB).
13 godina
Ali samo iphone15, 16...će dobiti i nove AI mogućnost (šta god to značilo) u iOSu 18.
Sve da i imam,otkud mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
JosephBullet kaže...

Postoji li neki benefit ako uzmes reklame? Neki incentiv zasto bi korisnik kliknuo moze, daj reklame?

ne

notloB kaže...
digitall kaže...

Nakon godina korištenja flagshipova kupio sam a52 koji me odlično služio, sada imam a55 i također sam zadovoljan, mnogo jeftiniji, ispeglan os, dovoljno brz... flagship je bacanje novaca, imo, s tim da se ne igram na telefonu i uopće ne znam kakav je u igrama.

imam u obitelji dva a52, jedan a51 i jedan a55, sami po sebi nisu krsevi, a51 skoro 5 godina sad, sve radi isto...

kazem krsevi jer su do nedavno bili prilično zanemareni po pitanju azuriranja (pogotovo srednja/niza klasa kod drugih proizvođača), slabiji, inferiorniji po svim pitanjima u odnosu na flashipove, i uvijek rado uspoređivani i spominjani od strane jabučara... bez obzira što ih nema smisla uspoređivati...

naravno da su s vremenom dosegli razinu flagahipova od prije par godina (manje-vise), pa su generalno dobri

3 godine
digitall kaže...

imam u obitelji dva a52, jedan a51 i jedan a55, sami po sebi nisu krsevi, a51 skoro 5 godina sad, sve radi isto...

kazem krsevi jer su do nedavno bili prilično zanemareni po pitanju azuriranja (pogotovo srednja/niza klasa kod drugih proizvođača), slabiji, inferiorniji po svim pitanjima u odnosu na flashipove, i uvijek rado uspoređivani i spominjani od strane jabučara... bez obzira što ih nema smisla uspoređivati...

naravno da su s vremenom dosegli razinu flagahipova od prije par godina (manje-vise), pa su generalno dobri

A52 je super, nikad se nije crashao, svi appovi su radili kako treba i nigdje se nije omanuo spojiti, samsungov soft i ui perfektni, baterija očuvana, nikad zamjerke... i da samsung nije ukinuo upgrade osa za njega, sada samo sigurnosne zakrpe, ne bih niti nabavljao novi, kako još nisam bio u banci aktivirati bankarstvo za novi A55, A52 još uvijek koristim kao primarni mob i upravo jučer je upgreadan na One UI 6.1 što nisam očekivao, uopće nije bio na listi za taj upgrade, tako da je još uvijek aktualan s najnovijim softom iz samsunga i najsvježijim androidom 14 a kad je izašao '21 došao je s androidom 11, koristim ga već pune 3 godine.

14 godina

zakaj vi u temi o IOS-u 18 pričate o samsung telefonima?

Moj PC  
4 0 hvala 0
3 godine
sinkee kaže...

zakaj vi u temi o IOS-u 18 pričate o samsung telefonima?

A zakaj ti u temi o iosu pričaš o nama koji pričamo o samsungovim telefonima? Retoričko...

Ja pričam zato jer je spomenuto nešto s čime se ne slažem i sada kad smo to riješili pojaviš se ti s pitanjem za nastavak off topica.

10 godina
protjeran
notloB kaže...
digitall kaže...

Slažem se. 300€ na Njuškalu, novi ne otvoren, 8/128GB.

Već godinu dana imam moj a54, radi savršeno. Zašto bi dao triput više za S24 ako imaju jednake funkcije? Baterija traje skoro 3 dana, i to kad je limitiran na 80% sa štednjom baterije.

Nije rootan, ali ima isključenu telemetriju pa mu baterija osjetno dulje traje.

The planet broke before the Guard did!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice