nebitno, znaci mogao si cca 2 dacia sandero uzeti, "snobovski".....(naravno da tako ne razmisljam, svak uzima prema svojim potrebama)
ja posto radim toliko puno kilometara, ovisno o godini,koliko terena bude, a to je izmedu 50-70tkm i to su uglavnom duge voznje od nekoliko sati naravno da mi treba udoban auto. Ipak u njemu provodim skoro vise sati nego u dnevnom boravku.
svacije potrebe su drugacije, ja prvenstveno gledam sigurnost, udobnost, da auto ima min 180-200hp i sve moguce asiste u voznji po autoputu
Znači konačno smo došli do toga da si najvjerojatnije trgovački putnik ili manje vjerojatno neki direktor koji si uzima mrcinu od auta na firmu preko lizinga i onda nama običnim smrtnicima ili fizičkim osobama prodaje priču o autima koje ne posjeduje niti su njegovi, a koje ni ne plaća. Bravo.
Ne znam koji su tebe gadni kompleksi i ljubomora oprali da bi napisao ovakav zadnji komentar.
ne nisam trgovacki putnik, fizicka sam osoba i ne kupujem auto na firmu.
Ne znas nista o meni, ali rado donosis zakljucke na temelju svojih izmisljenih "cinjenica"
U razmjeni od 4 poruke je izasao tvoj gadan karakter pun nicim izazvane ljubomore i zla.
Ostavi se gluposti i radi na sebi
Puno kontradikcija u tvom pisanju. Govoriš da radiš godišnje 50-70.000 km ovisno od terena i onda kažeš da to radiš sa svojim osobnim autom, pa gdje ti to radiš, ja sve moguće firme privatne ili javne imaju službene, kod nas čak i ne daju korištenje privatnih auta u službene svrhe. Iskreno ne kontam da netko koristi svoj privatni auto u službene svrhe. Ti znači nakon 3 godine moraš mijenjati svoj auto. Suludo, pa tko to može iz financirati, ali ok ako ti tako kažeš.
Nema nikakvih kompleksa i ljubomore, jednostavno iskreno ne kontam tu tvoju priču, ali ok, to je moj problem.