Samsung Galaxy S25 Ultra navodno stiže s velikim p

poruka: 2
|
čitano: 2.968
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy S25 Ultra navodno stiže s velikim p".
6 godina
Samsung Galaxy S25 Ultra navodno stiže s velikim p

U svojoj glavi sam pretpostavio da će Samsung biti shupak i senzor kojeg sad koriste za x5 staviti i za X3 i UW...glavni ostaje isti i eto im "novog" S25 Ultra...onda S26 Ultra sve ostaje isto samo glavnu rastegnu na 1"

Mislio sam uzeti ultru ali na kraju dana bolje mi se "mučiti" s fotoaparatima koji mi skupljaju prašinu u ormaru a bolji su od ultre minimalno 10 puta...s druge strane uzmem običnu S24 ili S25

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 1
5 godina
Re: Samsung Galaxy S25 Ultra navodno stiže s velik
HCMAA kaže...

U svojoj glavi sam pretpostavio da će Samsung biti shupak i senzor kojeg sad koriste za x5 staviti i za X3 i UW...glavni ostaje isti i eto im "novog" S25 Ultra...onda S26 Ultra sve ostaje isto samo glavnu rastegnu na 1"

Mislio sam uzeti ultru ali na kraju dana bolje mi se "mučiti" s fotoaparatima koji mi skupljaju prašinu u ormaru a bolji su od ultre minimalno 10 puta...s druge strane uzmem običnu S24 ili S25

A tehnicki gledano mobitel nikad nece stici te aparate koji ti skupljaju pšrasinu. Bit ce dovoljno dobri ali nikad bolji....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice