Nisu se mogli strpiti još 6 godina?
Potvrđen datum izlaska „28 godina kasnije”
- poruka: 4
- |
- čitano: 4.594
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Salu na stranu nije da budu ljudi opce skuzili niti je to neki blockbuster da igra ulogu. Meni je film super i bas je onak kak bi si to covijek zamislil a ne ko u americi. Onaj Walking Dead je najbolji primjer debilane, ono idu zombiji a USArmi u Abramsu pogine LOL daj ne seri. Kaj dosli zombiji do tenka pokucali i frajer je otvoril krov da vidi ko kuca i upali u tenk i izgrizli ih. Da ne pricamo o tome da postoje brodovi a da zombiji ne plivaju.
Taj 28 nesto mi je bas super, prvi i drugi su ok, nadam se da bude i treci.
Salu na stranu nije da budu ljudi opce skuzili niti je to neki blockbuster da igra ulogu. Meni je film super i bas je onak kak bi si to covijek zamislil a ne ko u americi. Onaj Walking Dead je najbolji primjer debilane, ono idu zombiji a USArmi u Abramsu pogine LOL daj ne seri. Kaj dosli zombiji do tenka pokucali i frajer je otvoril krov da vidi ko kuca i upali u tenk i izgrizli ih. Da ne pricamo o tome da postoje brodovi a da zombiji ne plivaju.
TWD je podbacio, kada su smjenili onoga Mađara koji je režirao prvu sezonu. Lik je napravio SF realizam. Ovo sve kasnije je bilo čisto reciklirano sranje, nakon treće sezone.
Ako ima tisuće zobmija oko tebe nemaš baš neke šanse, taj tenk će u jednom trenutku zaglaviti ili ostati bez goriva i onda što? Probijanje kroz hordu ko rambo?