Saudijci "srezali" inicijalne planove za izgradnju
- poruka: 10
- |
- čitano: 5.708
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dok je neke tehnicke prirode i nije o raznim ševerinama nek si povecaju publiku.
Ljudi jel vi pročitate članak barem jednom prije nego što ga objavite?
Pa mislim stvarno.
Ne bude to imale veze s ovim slikama koncepta, barem moje mišljenje.
Al neka se gradi...
Ljudi jel vi pročitate članak barem jednom prije nego što ga objavite?
Pa mislim stvarno.
Ne bude to imale veze s ovim slikama koncepta, barem moje mišljenje.
Al neka se gradi...
Ma da, još da gubi vrijeme i na čitanje članka koji je pisao, dovoljno je vremena izgubio na pisanje istog
Nije valjda s kruške pao...
tko će skupljat mrtve price uz tu zgradu?
Zbog ovakvih budalaština cijena goriva raste u nebo (koče proizvodnju nafte, ne bi li podizanjem cijene napunili proračun).Čuj. grade futuristički grad, a žene im tek sada smiju voziti automobil,zamotane, uz nadzor muškarca. Klinci po selima hodaju s noževima za pojasom. Utrke deva u pustinji s prvom nagradom rolls royce phantom. Tko piše protiv vlasti isjeku ga u komadiće i puste niz slivnik.
Nisam ljubitelj električnih vozila, ali ponekad bih stvarno volio da potpuno istisnu benzince samo zbog OPEC ekipe (Arabija, UAE, Katar, Iran, Rusija, Venezuela...) pa da vidim kako će se vođe novog svjetskog poretka (dio BRICS ekipe) snaći...
tko će skupljat mrtve price uz tu zgradu?
Malo si pobrkao, prica je preživila, miki je umro
Što kad im krene olujni vjetar (propuh!) kroz tu jednu ulicu, i to još pustinjski habub? Njihova tradicionalna gradnja se svodila na uske ulice kako bi zgrade bacale sjenu jedna na drugu i ublažavale zagrijavanje od jakog sunca, danas imamo jednu ulicu na koju ništa ne baca sjenu, znači trošit će se hrpa energije na hlađenje. Ta regija je tijekom ovog zatopljenja možda i najpogođenija.
Očekujem da će kao što su srezali predviđeni broj stanovnika sa 1.5M na 300k, isto tako ga srezati i na 100000, pa zatim na nulu. Niš' od toga.
(Ili široke prste :))