Googleovi automobili od danas ponovno snimaju hrva

poruka: 6
|
čitano: 17.821
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Googleovi automobili od danas ponovno snimaju hrva".
10 godina
neaktivan

Dobro da su javili. Idem staviti rampu na početak ulice

Ja rekoh
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Lakrdija, odi na street view neke lokacije koja se ne smije snimati u RH.

I vidi se da je ipak snimljena.

EDIT:

Ako prijaviš na google da se zamuti slika, oni će zamutiti ali samo na jednom kutu, odi malo dalje i slika nije zamućena.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2024 13:27 (gpd).

1 0 hvala 0
12 godina
Re: Googleovi automobili od danas ponovno snimaju
gpd kaže...

EDIT:

Ako prijaviš na google da se zamuti slika, oni će zamutiti ali samo na jednom kutu, odi malo dalje i slika nije zamućena.

baš i ne, evo gledam jednu lokaciju za koju su tražili zamućenje, i zamućena je u svim prikazima

7 godina
Ivan35 kaže...
gpd kaže...

EDIT:

baš i ne, evo gledam jednu lokaciju za koju su tražili zamućenje, i zamućena je u svim prikazima

Ova koju sam ja gledao , je simbolično zamućena u jednom prikazu. u svim ostalim nije jer bi se vjerojatno moralo zamutiti veće područje.

Inaće ne smeta meni što google može snimati zabranjene lokacije, prodali smo se to je jasno., . Ali zašto građani hrvatske kad rade to isto budu upozoreni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2024 14:57 (gpd).
10 godina
ja bi htio mogučnost da mogu gledati i stare snimke istodobno, da vidimo promjene..

1 0 hvala 0
18 godina
T700 kaže...
ja bi htio mogučnost da mogu gledati i stare snimke istodobno, da vidimo promjene..

Možeš. Kad si u Street View, u meniju gore lijevo imaš "See more dates" (ako ima starijih snimaka), i onda se pojavi traka gdje odabereš starije datume.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice