HBO Max i kod nas od svibnja postaje – Max, uz nov

poruka: 52
|
čitano: 28.787
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HBO Max i kod nas od svibnja postaje – Max, uz nov".
11 godina

Kad sam pred dva tjedna otkrio da je Stremio stigao na LG telke... Kad mi istekne godina dana aj bok s pretplatama.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

1 0 hvala 2
11 godina
Re: HBO Max i kod nas od svibnja postaje – Max, uz
Vezano uz Amazon Prime video možete preko Poljske uzet za 11e godisnje, samo se ulogirate na poljski store bez VPN-a, bez ikakvih kerifeka i uzmete prime na godinu dana.

4 0 hvala 2
7 godina
jaZey kaže...
Vezano uz Amazon Prime video možete preko Poljske uzet za 11e godisnje, samo se ulogirate na poljski store bez VPN-a, bez ikakvih kerifeka i uzmete prime na godinu dana.

Fak svašta, evo pokušao i istina, mjesečna pretplata 2,3 eur ili godišnja za 11,5eur, tako da sam uzeo. Za manje od 1 eur na mjesec se stvarno isplati!

Usput ne razumjem Poljski ali ako si ikad bio na Amazonovoj stranici bez problema se snađeš, a i Poljski nije toliko težak za razumit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2024 12:58 (nikonja).
14 godina
jaZey kaže...

nikonja kaže...
jaZey kaže...

Fak svašta, evo pokušao i istina, mjesečna pretplata 2,3 eur ili godišnja za 11,5eur, tako da sam uzeo. Za manje od 1 eur na mjesec se stvarno isplati!

Usput ne razumjem Poljski ali ako si ikad bio na Amazonovoj stranici bez problema se snađeš, a i Poljski nije toliko težak za razumit.

to je samo za amazon prime ili se moze korisiti i za amazon video? jer mi pise 6.99 USD preko poljskog amazona.

4 godine
protjeran

Moze tocan link od te poljske promocije jer meni pise 6.99 mjesecno . hvala

EDIT -

Mislim da samo nasao , Plan roczny 49 zł 

Nego , kasnije ako se ulogiram na amazon.de mi ostaje kao da imam prime kod narucivanja , tj video ce mi isto biti otkljucan !?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2024 13:55 (Sarevok).

0 0 hvala 0
7 godina
Sarevok kaže...

Moze tocan link od te poljske promocije jer meni pise 6.99 mjesecno . hvala

EDIT -

Mislim da samo nasao , Plan roczny 49 zł 

Nego , kasnije ako se ulogiram na amazon.de mi ostaje kao da imam prime kod narucivanja , tj video ce mi isto biti otkljucan !?

Ovaj Poljski Amazon prime video funkcionira na svakom amazonu, testirano!

Kod naručivanja sa primom ionako nemaš koristi jer balkan nije uključen u to. Nisam testirao amazon prime music ali i to bi trebalo funkcionirat!

7 godina
Igor666 kaže...
jaZey kaže...

nikonja kaže...
jaZey kaže...

to je samo za amazon prime ili se moze korisiti i za amazon video? jer mi pise 6.99 USD preko poljskog amazona.

Kad otvoriš poljsku stranicu, gore ljevo imaš Prime i kad klikneš skrolaj dok ne dođeš do ove slike ispod..

14 godina
nikonja kaže...

Kad otvoriš poljsku stranicu, gore ljevo imaš Prime i kad klikneš skrolaj dok ne dođeš do ove slike ispod..

ok, i znaci kad se logiram na TV-u npr.u prime video normalno cu moci gledati kao da sam ga kupio u u HR ?

11 godina
Tako je, meni je automatski aktiviran preko firesticka jer je isti login na svim amazonima. Ovo nije kratkorocna promocija, tako vec imam 2 godine

Music mi ne radi kao i premium shipping preko .de. Ovo je samo za video, u app se promijeni na engleski jezik.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2024 14:25 (jaZey).

1 0 hvala 2
11 godina

Čemu toliko zezanja okolnim putevima, da uštedite neki evro?

Pa, nisu pretplate, ne znam kako skupe. Više financijski dođe nekoliko kutija cigareta.

Lijepo odeš do službene stranice, uneseš broj kartice, te se redovito skida sa tvojega računa.

dzg
Moj PC  
2 7 hvala 0
5 godina

I ponovo dolazimo do zakona tržišta.... kome neka usluga ne odgovara, ne koristi je i to je to....

Ja sam recimo zadnjih 5 godina korstio Eurosport player i dolazio me je 25 Eura godišnje.... sad su ukinuli godišnju pretplatu i uveli mjesečnu po cijeni od 5 Eura iliti 60 Eura godišnje.... dolaskom MAX-a otkazao sam ES app i uzeo isto putem MAX-a i to me sad dođe 36 Eura godišnje....

Naravno da bi bilo super da dobijemo sve u 4K, da možemo imati 4 istovrmena strima, da je sport dodan bez plaćanja i da sve to dođe recimo 5 ili 6 Eura.... nažalost, nije tako nego ovako kako je sada.... i onaj kojem to odgovara će uzeti takvu pretplatu, onaj kojem ne odgovara neće ili ipak hoće samo će na forumu biti vječno nezadovoljan i ogorčen.... jedino to neće promijeniti stvarno stanje....

3 0 hvala 2
14 godina

Ima negdje popis filmova i serija na HBOu da vidim da li se isplati?

Sky imam od kad je došao, ali nema smisla produživati, ništa se s njim ne događa. 
Netflix imam. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2024 17:58 (N!NO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina

justwatch.com/max

0 0 hvala 0
7 godina
PzKpfw kaže...

Čemu toliko zezanja okolnim putevima, da uštedite neki evro?

Pa, nisu pretplate, ne znam kako skupe. Više financijski dođe nekoliko kutija cigareta.

Lijepo odeš do službene stranice, uneseš broj kartice, te se redovito skida sa tvojega računa.

Koji okolni put, samo odeš na Poljsku Amazon stranicu i gotovo si za manje od minute i dobiješ Prime Video za manje od eura na mjesec. Da Amazon misli da to nebi smjeli radit onda bi uveo geoblokiranje kao neki, ali im očito ne smeta, jer čak i 11 eura na godinu je više od ništa!

7 godina
N!NO kaže...

Ima negdje popis filmova i serija na HBOu da vidim da li se isplati?

Sky imam od kad je došao, ali nema smisla produživati, ništa se s njim ne događa. 
Netflix imam. 

Nema, ali uzmi ga za jedan mjesec pa vidi - meni nije loš a pošto je ionako uključen kod operatera u paket ne razbijam glavu.

14 godina

Hvala, imao sam prije HBO Max ali su došli u nekakav vakuum gdje duže vrijeme nije bilo ničega pa sam ih otkazao. Onda je došao SKY pa sam uzeo njega da imam uz Netflix, ali i SKY nema ništa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
protjeran

Gledam seriju Downton Abbey zadnja dva tjedna i od danas je "nestala" s HBO-a , niti je  pisalo zadnja šansa ili da će nestati samo su makli bez upozorenja .Gdje se uopće može vidjeti kada neka serija napušta ovu glupu platformu ?!

0 0 hvala 0
15 godina

Ako neko treba max ima na ovoj stranici po ok cijeni koristim duze vrijeme i sve ok tri mj ispadne 3e mj za jedan profil :) automatski se moze obnavljati a neka usteda je...

Ako trebate evo moj link
https://www.gamsgo.com/sid/1454333

Black Spider
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Da ne otvaram novu temu, imao sam sad mjesec dana Max preko Bonbona, onaj osnovni FHD paket. Gledao sam na LG C8 televizoru i sve ok. U subotu aktiviram premium jer sam htio 4k Dolby Vision stream i ono, sve ostalo po starom. Nema 4k, nema Dolby Vision. I nađem na redditu raspravu da je Max iz nekog razloga skršio Dolby Vision podršku za (starije, ali i neke novije) LG televizore. Pa se piše da će to srediti, pa da neće, pa da radi samo na zadnje tri generacije LG televizora... Uglavnom otkantao sam ih odmah preko supporta, vratili su novce, sve ok. Lik mi je na supportu predložio da reinstaliram aplikaciju i da resertiram televizor, pa sam ga otpilio da Netflix i sve drugo u Dolby Visionu radi oduvijek i da nemam namjeru ispočetka podešavati televizor. Međutim sam našao i neki info da su, navodno, stvar riješili nekom nadogradnjom aplikacije još u 10 mj. I sad ko za inat jučer mi za telku izađe nova verzija Max aplikacije, ali sad mi se više ne uzima pretplata samo da isprobam da li je stvar proradila. Ako ima netko da ima kakav stariji LG (oled) televizor i da mu rade 4k i Dolby Vision s ovom zadnom nadogradnjom aplikacije od jučer, biti ću zahvalan za info.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Došao mi mail od MAXa, dižu cijene. Standard 7.99, premium 9.99. Tko ima doživotni popust može ga i dalje koristiti ali bit će na standard planu, ili se može upgrejdati na premium koji onda s popustom izađe 6.66€.

Moj PC  
4 0 hvala 1
4 godine
dejo6 kaže...

Došao mi mail od MAXa, dižu cijene. Standard 7.99, premium 9.99. Tko ima doživotni popust može ga i dalje koristiti ali bit će na standard planu, ili se može upgrejdati na premium koji onda s popustom izađe 6.66€.

6 i pol eura mi je i dalje okej cijena za sadrzaj koji nude.

Jbg, ocekivano.

12 godina

Uzeo i ja premium doživotno,samo što nema Dolby Vision,barem na mom 6 godina starom LGB8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice