Lopov za WSJ objasnio kako je jedno vrijeme živio

poruka: 11
|
čitano: 6.854
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lopov za WSJ objasnio kako je jedno vrijeme živio ".
10 godina
neaktivan

Najbitniji dijelovi su prešućeni...

Ja rekoh
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Lopov za WSJ objasnio kako je jedno vrijeme ži
"Suočen sa teškom životnom situacijom....Osim što su potom praznili račune, imali su običaj i kupovati luksuzne proizvode kreditnim karticama, prije nego su one blokirane."

Kakav tekst! Kakva ništarija!
vicious
Moj PC  
5 0 hvala 0
7 godina

Apple iOS  će dobiti zakrpu. Ljudska glupost neće.

1 0 hvala 0
16 godina
@viciousone,to je za obranu, da se porotnici sazale:" Joooj, pa on je bio u teskoj zivotnoj situaciji, nije mu se radilo i bolio ga je qrac za posten zivot." Al hvala sudstvu, odradit ce to u zatvoru dizuci sapun u kupaoni.
Brkoni
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.12.2023 13:01 (Brk).
17 godina
Zašto je ovo na Bug Online?
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina

zbog cega sam znao da je rijec o tamnoputoj osobi i prije nego sam vidio sliku..hm

1 1 hvala 0
11 godina
registracija kaže...

zbog cega sam znao da je rijec o tamnoputoj osobi i prije nego sam vidio sliku..hm

Zato jer si rasist 

17 godina
gpd kaže...

Apple iOS  će dobiti zakrpu. Ljudska glupost neće.

-neče, oboje.. tj osevi, uređaji.. uvjek imaju rupe-fičere-backdoorove, kako god ih nazvao, tj samo kad iscure incidentom se nazovu bug-propustom pri čemu je propust jedino u tome da je dospio do javnosti.. ostalo su priče za djecu-javnost i formalno pravno privid zakonitosti vlasti u poštivanju pravila koja recimo zaobiđu kad to žele, recimo borbom protiv terorizma-pedofilije i sl. .. dok bi za običan kriminal i niže rangirano morali ipak imati sudski nalog kojeg nemaju..

-tj kad se pokrpa jedna javno znana rupa, tad već imaš drugu za koju se još javno ne zna, no koji dan-mjesec kasnije će se priča-igrokaz ponoviti odnosno du-d-math i zaključite-zaključimo da rupa postoji i sad, samo je pitanje tko za nju zna ili javnosti..

registracija kaže...

-rekli bi zbog predrasuda-dogmi-stereotipa-generalizacije.. i bilo bi opravdano :)

-afrikaner.. tj boja kože nije kriterij osim ako smo rasisti, dok je porijeklo iz afrike, azije itd.. sasvim legitimno pri čemu ameri preferiraju kao politički korektno reći afro-amerikans.. mada je nama to prilično glupasti naziv koji bi se tad mogao primijeniti i na azijate kao azijo-amerikansi ili juro-euro-američani.. .. smiješno-nakaradno i povezano sa svijesti što u kojoj naciji-regiji nešto ima tradicionalno značenje koje se u amerikama za afrikance primarno asocira za robove no to je njihov kompleks-povijest, ne naš-naša.. pa nemamo realno razlog tako o tome misliti-nazivati ili izmišljati politički korektnije nazive rasa za npr azijate ili indo-europljane.. onak što su talijanci, španci, niskozemci.. vikinzi-germani-slaveni.. bugari-poljaci? otomani? što su ljudi na sjecištu triju kontinenata, recimo području perzije? perzijaneri? .. i to je pogrdno ili nije?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
8 godina
hudibitek kaže...
registracija kaže...

Zato jer si rasist 

to nema smisla

mislim da sam samo negdje vidio podatak da u US velika velicina kriminala bude pocinjena od strane tamnoputih osoba

4 godine

Da, to su sluzbeni podaci FBI-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

čitav život krivo živimo od krađe popularne marke mobitela. stručnjak s milijun pratitelja iz zatvora ekipi s društvenih mreža objasnio kako: "morate samo napraviti ovo ..." 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.12.2023 13:52 (Ajar).
Moj PC  
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice