14.60€ plaćam YouTube Premium Family Plan za 5 članova obitelji što je sasvim fer cijena koja još i podržava kreatore sadržaja koje pratimo.
Nađite si negdje entertainment gdje ćete moći za manje novca dobiti toliko sati zabave. Neki toliko daju za 3 kutije cigareta.
Naravno, uz to što nemamo reklame i podržavamo kreatore, imamo i pristup YT Music aplikaciji koja je kompatibilna sa Android Auto i Apple CarPlay
Ti i ja imamo različiti pogled...
Na youtubu pogledam kad mi nekaj treba... da ne listam forum.. sada s druge strane.. hrpom ''kreatora'' povečala se hrpa smeća i nema više ničeg korisnog..baš ničeg...
Tako da u posljednje vrijeme odlatim direktno na forum nešto tražiti..Ajde dobro.. Jura se fura...
Što se tiće dnevog boravka tu se sluša radio preko avr-a, što dab+ što live stream
Inače u autu postoje radijske postaje...tu je božarov za prognozu, antena za mjuzu.. Radio Kaj za zagrebčance...i slično u svakoj regiji..
koje slušam i kroz livestream na poslu u uredu. ne pada mi na pamet u autu slušati išta osim radijskih postaja...
Tu imaš ljekoviti ginseng, kraljicu papaju i svišćevu mast te bio esenciju...
Te naravno i sezonsku muziku (sada su božične) :-)
A kad mi se gledaju mačkice peseki i tičeki upalim tiktok..
rađe dam 15 ojrića sindikalisti...
Nemaš ti ništa do mirisa BUG-a na WC-u... gledaš grafu kroz 2 lista i sliniš.. nemože to mobitel zamijeniti
Nemojte ništa zamjerti.. i ja sam čovjek..
Lp

Baš bih volio vidjeti konkretan dokaz o broju autora kojima je uplatio mjesečnu svotu preko Patreona. Siguran sam da isti čovjek koji ne želi platiti YouTube Premium plaća po 20, 30 ili 40 eura raznoraznim kreatorima preko Patreona. 
Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
, i to najgore vrste.
).