Ovo čudo nema šanse da će ikada raditi
Problem je sajla koja se kreće.
Koliko sam shvatio samo je jedna sajla. Kako učvrstiti lopatice da uvijek stoje okomito kad ih vjetar šiba
Kako napraviti da lopatice ne udaraju u stupove?
MA NEMA ŠANSE
Ovo čudo nema šanse da će ikada raditi
Problem je sajla koja se kreće.
Koliko sam shvatio samo je jedna sajla. Kako učvrstiti lopatice da uvijek stoje okomito kad ih vjetar šiba
Kako napraviti da lopatice ne udaraju u stupove?
MA NEMA ŠANSE
Ovo više djeluje kao da može napajati tek jednu kuću, elektranom velikom kao nogometno igralište. Možda.
ovo je zesca glupost. znaci usporedjuje se kuglicni lezaj na klasicnoj vjetroelektrani sa nekakvim tracnicama sa sajlom i bezbroj mogucnosti da sve zasteka, a o trenju da i ne govorim. pa koji idiot je ovo uopce zamislio ??
Ovaj gejc poceo obecavati kao linuks...
Dajte razmislite malo. Šta je 4 milijuna dolara za nekog koji ima samo vlastitih 116 milijardi. A ako stvar upali, iako mi izgleda da su male šanse, bit će love na bacanje.
p.s.
Nije Bill zaradija onih 116 milijardi razmišljajući vašom glavom.
badava sad bili piton III. glumi elektrofila, kad je linda utekla.
bne IntelliNews - US uranium imports from Russia more than double in 6M23
Nema problema sa Ruskim uranijem. Te sankcije važe samo za smrtnike iz EU, ne i za gazde.
Nema problema sa Ruskim uranijem. Te sankcije važe samo za smrtnike iz EU, ne i za gazde.
Pa kakve to ima veze? Kupis nesto za $10 dolara ali zabranis drugih $100 - rezultat je opet negativan za Rusiju, a zapad dobije so treba.
Business as usual.
Pa kakve to ima veze? Kupis nesto za $10 dolara ali zabranis drugih $100 - rezultat je opet negativan za Rusiju, a zapad dobije so treba.
Business as usual.
Pa stvar je u tome kako ameri kroje globalnu ekonomiju/sankcije da njihova ekonomija bude netaknuta. Malo licemjerno...