i tako od ugrađene aplikacije koja jednostavno funkcionira ćemo mi europljani dobiti skupu uslugu koja neće funkcionirati...hvala pravnicima EU
Google i telekomi pozivaju Bruxelles da djeluje u
- poruka: 9
- |
- čitano: 9.568
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i tako od ugrađene aplikacije koja jednostavno funkcionira ćemo mi europljani dobiti skupu uslugu koja neće funkcionirati...hvala pravnicima EU
Izjava u potpunosti ne utemeljena na činjenicama i zdravom razumu
"Zbog toga antimonopolski regulatori EU kažu kako je iMessage važan element širenja Appleova ekosustava, piše The Irish Times."
Još jedna glupost od EU regulatora.
za obracune izvan eu koriste eu, bas super. ova eu birokracija mi se sve vise svidja :)
koliko se sjećam, jedino je regulativa za roaming bila pozitivna, a sve ostale utječu negativno na cijene...imaš frišku od 1.7. za Apple Store gdje je nakon toga dosta aplikacija podigla svoje cijene za EU, pa regulativa o radu koja utječe na viši trošak rada u odnosu na američka ili azijska tržišta, pa regulativa o okolišu (s kojom se mogu složiti iako je skupa za potrošače), pa regulativa o jamstvu gdje su naglo nakon toga svi ugradili tih 14 dana besplatnog povrata u svoj trošak i povećali svoje cijene, pa imaš regulativu o sigurnosti gdje se u nekim sferama praktički ni ne isplati razmišljati o EU za ulaganje kao nove kompanije kada ulazak na tržište znači ogromna ulaganja u testiranja proizvoda gdje to isto na drugim tržištima nije potrebno
koliko se sjećam, jedino je regulativa za roaming bila pozitivna, a sve ostale utječu negativno na cijene...imaš frišku od 1.7. za Apple Store gdje je nakon toga dosta aplikacija podigla svoje cijene za EU, pa regulativa o radu koja utječe na viši trošak rada u odnosu na američka ili azijska tržišta, pa regulativa o okolišu (s kojom se mogu složiti iako je skupa za potrošače), pa regulativa o jamstvu gdje su naglo nakon toga svi ugradili tih 14 dana besplatnog povrata u svoj trošak i povećali svoje cijene, pa imaš regulativu o sigurnosti gdje se u nekim sferama praktički ni ne isplati razmišljati o EU za ulaganje kao nove kompanije kada ulazak na tržište znači ogromna ulaganja u testiranja proizvoda gdje to isto na drugim tržištima nije potrebno
Za nekoga sa genijem u nicku pokazao si dijametralnu suprotnost !
Sa protokom vremene svaka stvar poskupljuje. Od osnovnih životnih namirnica do luksuznih
dobar je iMsg. jedini problem u eu sto ga niko ne koristi
od svojih 30tak kontakata u telefonu, 1/3 ima iphone a od tih 10 ljudi. iMsg koriste 2 osobe i to jer ih ja silim na to
znaci realno niko
uza ekipa mi je na fb msg. ljudi s posla whatsup, ljudi +50 viber
zasto je Googleu toliko stalo da iMessage postane RCS kompatibilan?
dobar je iMsg. jedini problem u eu sto ga niko ne koristi
od svojih 30tak kontakata u telefonu, 1/3 ima iphone a od tih 10 ljudi. iMsg koriste 2 osobe i to jer ih ja silim na to
znaci realno niko
uza ekipa mi je na fb msg. ljudi s posla whatsup, ljudi +50 viber
to je otprilike valjda kod svih omjer, no ljepota u imsg je što jednostavno funkcionira, ne treba razmišljati jel ima s druge strane netko nokiu 3310 ili iphone 15, dobiti će poruku i ako je imsg biti će besplatna i moći ćeš je pročitati na svim apple uređajima tu sekundu. A onda krene sa whatsupp, viber, fb, signal, telegram....pa tko će sve to popratiti osim da stalno visim samo na mobitelu i čekam da mi netko napiše poruku