To je sve Putinovo maslo...u Ukrajini gube rat ..a ispod žita imaju NLO tehnologiju
Olupina nestalog F-35 pronađena 120 kilometara od
- poruka: 9
- |
- čitano: 8.892
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Leti kokoš, letiš ti. Za kokoš se zna, a šta ćeš ti?
chickens can't fly.. odnosno, u svemiru, svi relativno padamo, ili letimo ovisi kako tumačimo :)
chickens can't fly.. odnosno, u svemiru, svi relativno padamo, ili letimo ovisi kako tumačimo :)
Pričekaj malo da Ajar opet zakelji onaj video....
kvragu, nisam smio ovo čitati. sad sam gladan. možda još na placu ili ušparu ima pola olupine nekatapultirane kokoši s opekotinama 3. ili 4. stupnja ...
ured: nemaju više okoš-bokoš-prdne-kokoš. s moralne strane, to je u redu. s prehrambene - nije.
-eto.. dresirana kokoš i znaci neke inteligencije ili samo pavlovljev poluefekt na hranu (u dijelu mrkva i batina).. pri čemu se batina pokaže efikasnija-univezalna alatka dok mkvu ne jedu sve biljke-životinje i nije primjenjivo na nepoznate posjetelje kao etija... no to je lako, čak bi i ja prošao ovaj poligon (osim vjerojatnog pada s grede i par ponavljanja..) :)) tak da ne vidim ništa posebnog, + i dalje ostaje da čiks cant fly.. :))
-drugi dio oko opeklina nekog stupnja, preferiram batkiće, no uz mjere vlade koje se odnose na čitavo pile.. onak, vlada nas štiti od inflacije kao što me alufolija na uhu štiti od gamazraka i iluminatnog utjecaja, no štitim mozak ili što već postoji iza ušne školjke-bubnjića.. :))) žica koja drži uši? sjeća li se netko prastarih-prvih domaćih lutaka i gume iz gaća za ruke-glavu? ili operacija traume glave na 'muji'? :)) .. kirurg se iznenadio, mi ostali ne..
Bolja je od Nadie Comaneci.
-nije.. max ocjena 3 (od 10).. tj nema gracioznost, melodičnost, ritam, pozu.. nadica je to imala i dobijala desetke tak da nisi objektivan :)
** uz dsiklejmer da ne poistovjećujem/o osobu ženskog roda s kokoši u prilogu, dok je femicid postao teže kazneno djelo.. neš ti izborne godine i glasića na sve strane.. onak, bzvz.
Evo ako vas zanima kako je *točno* zvučao pad F-35, prema izjavi svjedoka (od 45. sekunde na dalje):