Google i privatnost😂 Samo Firefox i Ublock Origin
Google uključuje oglase temeljene na interesu i na
- poruka: 11
- |
- čitano: 6.365
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I s razlogom ignoriram njegovog tvorca, odvratni i podli Google iz Mountain Viewsa, smeće od nakaradne firme, proizašlo iz opskurne tražilice, čiji autori nisu ni bili!
I hate Google!
Ima i Chrome uBlock Origin.
Ja baš volim kad me prate. Štoviše, poslao sam im ping za moju geolokaciju pa ako nekada zapnem u gudurama Velebita da me lakše spasioci pronađu.
A kolega iznad vjerojatno koristi Yahoo tražilicu.
... A kolega iznad vjerojatno koristi Yahoo tražilicu.
"AltaVista was a Web search engine established in 1995. It became one of the most-used early search engines, but lost ground to Google and was purchased by Yahoo! in 2003, which retained the brand, but based all AltaVista searches on its own search engine."
Hvala na komplimentu, izgledam mlađe, da...
Ah, davno je prošlo doba "privatnosti" na netu... Koristiš googleove appove - metadata ide gugletu, koristimo win/office/edge - ista stvar, samo se šalje ms-u. Firefox je fora i to sve, ali neke stranice na firefoxu se jednostavno breakaju; npr. neke funkcije portala uređenazemlja ili portal e-komunikacije gdje su česti problemi sa identifikacijom certilije kad to ide preko ff-a.
A vjerujem da devove boli kuki kad koristnici tih portala su srednjovječni ljudi koji koriste chrome jer im klinci tako namjete ili koriste edge koji ionako dolazi sa win-om i ms ga gura na sve moguće načine, one njihove famozne poruke "have you tried edge?", a općenito udio ff-a globalno je ispod 3% - zanemarivo...
Ja baš volim kad me prate. Štoviše, poslao sam im ping za moju geolokaciju pa ako nekada zapnem u gudurama Velebita da me lakše spasioci pronađu.
Kit za preživljavanje, only 9.99€ by japankezavelebit.cz
Khm
Skoro svi browseri, izuzevši ove koji su samo za jednu platformu, imaju sync ko i Chrome. U mom iskustvu Firefox ima i bolji sync kartica nego Chrome, na Chromeu se ponekad desi da poslane kartice nikad ne stignu na drugo računalo ili mobitel.
Ima i Chrome uBlock Origin.
A kolega iznad vjerojatno koristi Yahoo tražilicu.
Da ima, ali nije toliko efektivan zbog Manifesta V3.