idealno za Horvatincica. Lijepo je zacas iz zatvora u nekim toplicama. A kad mu dosadi , moze ponovo otploviti u sinkopu i tim propelerima obezglaviti kojeg sretnika. Sada nije ogranicen na mora i ofeane. Mozda mu za nagradu daju neki bolji godisnji,recimo na Havajima ak poboljsa killing-rate.
"Leteći Francuz" Frankie Zapata izmislio još jednu
- poruka: 6
- |
- čitano: 12.572
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
idealno za Horvatincica. Lijepo je zacas iz zatvora u nekim toplicama. A kad mu dosadi , moze ponovo otploviti u sinkopu i tim propelerima obezglaviti kojeg sretnika. Sada nije ogranicen na mora i ofeane. Mozda mu za nagradu daju neki bolji godisnji,recimo na Havajima ak poboljsa killing-rate.
Ja sam davno rekao da treba napravit KDA listu za politicare, pa ih rangirat.
štedljivi neki motor kad može s 18 litara i 12 propelera letjeti 2 sata 80 kmh, dok "običan brodić" s jednim propelerom treba 100 litara za sat vremena vožnje od 20kmh.
Istina, brodić je daleko teži međutim također brodić ne traži da ga držiš cijelo vrijeme u zraku nego glajdaš po vodi...
Možda da umjesto letjelica koje će biti i ostati dostupne jedino kao 3D prezentacija se počne baviti prodajom ovako ekonomičnih motora, siguran sam da će biti zainteresiranih "jahtaša"...