"Leteći Francuz" Frankie Zapata izmislio još jednu

poruka: 6
|
čitano: 20.616
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na ""Leteći Francuz" Frankie Zapata izmislio još jednu".
12 godina
protjeran

idealno za Horvatincica. Lijepo je zacas iz zatvora u nekim toplicama. A kad mu dosadi , moze ponovo otploviti u sinkopu i tim propelerima obezglaviti kojeg sretnika. Sada nije ogranicen na mora i ofeane.  Mozda mu za nagradu daju neki bolji godisnji,recimo na Havajima ak poboljsa killing-rate. 

2 0 hvala 0
10 godina
Re: "Leteći Francuz" Frankie Zapata izmislio još j
chance00 kaže...

idealno za Horvatincica. Lijepo je zacas iz zatvora u nekim toplicama. A kad mu dosadi , moze ponovo otploviti u sinkopu i tim propelerima obezglaviti kojeg sretnika. Sada nije ogranicen na mora i ofeane.  Mozda mu za nagradu daju neki bolji godisnji,recimo na Havajima ak poboljsa killing-rate. 

Ja sam davno rekao da treba napravit KDA listu za politicare, pa ih rangirat.

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
11 godina
protjeran

štedljivi neki motor kad može s 18 litara i 12 propelera letjeti 2 sata 80 kmh, dok "običan brodić" s jednim propelerom treba 100 litara za sat vremena vožnje od 20kmh.

Istina, brodić je daleko teži međutim također brodić ne traži da ga držiš cijelo vrijeme u zraku nego glajdaš po vodi...

Možda da umjesto letjelica koje će biti i ostati dostupne jedino kao 3D prezentacija se počne baviti prodajom ovako ekonomičnih motora, siguran sam da će biti zainteresiranih "jahtaša"...

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2023 9:58 (ZovemseZoranidolazimizRijeke).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
"100 litara za sat vremena" - na cem si ti? I ja bi malo
15 godina
Te brojke nisu čudne. Suvremeni laki zrakoplovi troše jako malo. Neki svega 15l/h ali pri brzini od 250kmh. To je 6l/100km, a još ako uloviš dobar vjetar i znatno manje.
7 godina
Ovo bih ja volio za poklon...pa eto krenite s skupljanjem
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice