I pojest će ga za doručak iphone s 6GB rama. Ali bitno je da se brojke hajpaju, jer više ram-a, bolji telefon, jelte? Mpx, GB, i par % brži procesor. Morate kupiti!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I kaj sad?
I pojest će za doručak iphone s 6GB rama.
Nema to veze. Oni koji već imaju ili namjeravaju imati Iphone, uopće ne gledaju Androide niti uspoređuju mobitele. Posebno u Americi.
A u stvarnosti ce koristiti 4 GB RAMa, s tim da ce sistem agresivno zatvarati sve aplikacije kad predjes preko 3 GB RAMa. Svi kineski ROMovi su isti, biflaju brojke a u stvarnosti banana. Stari OnePlus i Huawei su bili dobri.
Odo na Ali da kupim projektor sa 5 miljuna ANSI lumena.
Nema to veze. Oni koji već imaju ili namjeravaju imati Iphone, uopće ne gledaju Androide niti uspoređuju mobitele. Posebno u Americi.
Nisi skužio poantu posta koji si citirao.
Koristim OP 11 i brutalno brz i fluidan uređaj.
Kad pogledam usage uvijek bude dostupno 4-5 od 16GB. Iako i ja mislim da je sve to teško pretjerivanje i da je 8GB sweetspot za Android, a više od toga rezervirano za flagship i gejming uređaje.
Ali ako je memorija sad jeftina...
Još koristim Oneplus 7 Pro i zadovoljava moje potrebe u potpunosti. Do sad najbolji smarth koji sam imao ...
Koristim OP 11 i brutalno brz i fluidan uređaj.
Kad pogledam usage uvijek bude dostupno 4-5 od 16GB. Iako i ja mislim da je sve to teško pretjerivanje i da je 8GB sweetspot za Android, a više od toga rezervirano za flagship i gejming uređaje.
Ali ako je memorija sad jeftina...
Kako zivis sa crno-bijelim notifikacijama?
Nisi skužio poantu posta koji si citirao.
Sve što sam napisao i dalje stoji. Jedan dio svijeta brine hoće li u S24 biti Exynos za ostatak svijeta ali ne i za SAD, dok ove s Iphoneom boli đon cipele za to. Ovdje Oneplus možda ponudi 24 GB RAM-a, korisnike Iphonea boli đon cipele za to. Samo se dio ljudi zamara svakom sitnicom u mobitelu dok sve veći broj korisnika Iphonea naprosto koristi taj mobitel. Nije da ni oni nemaju problema, ali su manje okrenuti raspravama o svemu i svačemu u vezi mobitela.