Ako stvarno taj lijek za ponovni rast zuba bude efikasan i kod odraslih onda ce terapija po zubu biti oko 10.000 $, s obzirom koliko sada koštaju nadomjesci/proteze za zube. :-(
Japanci i Amerikanci rade na lijeku za ponovni ras
- poruka: 10
- |
- čitano: 11.057
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Pukla mi je kruna. Bio kod privatnika. 2 puta, rekonstrukcija krune, 110 eura svaki put. Posao i pristup su dobri, ali da košta, košta. Ukupno ne znam jesam bio 2 i pol sata na stolu. Al dobro, ionako nije privatnik za siromašnu radnu klasu, pa tako neće bit ni ovaj lijek.
Molitve klečavaca su uslišene, krezubi krkanoidi ponovno će imati zube.
Mislim da bi se prodavala ta tableta i za 10 000 eura po cm. Naravno, meni osobno nije potrebo jel, samo mišljenje..
EDIT
Nebitno, ionako ću ban pokupit.
Mislim da bi se prodavala ta tableta i za 10 000 eura po cm. Naravno, meni osobno nije potrebo jel, samo mišljenje..
To dal' je tebi potrebna možebitna tableta treba pitat tvoju partnericu(ili partnera) a ne tebe. Tebi osobno za dnevne potrebe je svaka veličina dovoljna
lako za japance i amrikance. mene zanima što rade libanonke i španjolke. o tome ni "trc".
Koje su teoretske mogućnosti magnonskog računala? Ima li uopće prednosti pred klasičnim, struju je lakše usmjeravati/voditi nego magnete.

Što kaže moj kolega nakon što mu je žena s kojom je bio rekla da mu je mali i da je brzo bio "gotov"..
"Što se mene tiče, ona je izj*****a "