- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I šta je tu 'značajno' poskupljenje?
Paketi do 1 kg poskupili 42 centa iliti 3 kune.
Poskupljenje nekakvih razglednica i čestitki je tek nebitno, tko to uopće danas šalje?
Svi bi htjeli vrhunsku uslugu i po mogućnosti da je džabe.
Poskupljenje nekakvih razglednica i čestitki je tek nebitno, tko to uopće danas šalje?
Ja šaljem čestitke. Zašto? Zbog tradicije i navike. I svakog Božića i Uskrsa ponavljam isto. I to je super. A ne smrdljiva debilna poruka u Whatsappu koja je zamijenila jednako debilni SMS. Razglednice više ne šaljem je su pomrli svi kojima su to cijenili.
Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Bako, bako sve ce poskupjeti.....
Nece dijete moje Vlada se pobrinula....
U vremenima velikog povećanja troškova, nužno je korigirati cijene kako bismo osigurali visoku kvalitetu usluge

U vremenima velikog povećanja troškova, nužno je korigirati cijene kako bismo osigurali visoku kvalitetu usluge

Nije direktno odgovor tebi, nego opći komentar o kvalitetu usluge. Od 1.6.2023. u moju ulicu poštar dolazi jednom tjedno, najviše dvaput. Nekada je do 15. u mjesecu dolazio gotovo svaki dan noseći račune. Sada su datumi na kuvertama računa nakon što ih poštar donese stari / prošli po 7 dana i više. Taman da prođe rok dospijeća za plaćanje nekih računa.
Ja još čekam neke pakete koji su trebali stići prije 5 mjeseci. Jednom mi je došlo 5-6 paketa odjednom, pitam mladog poštara kako svi paketi dolaze odjednom, a naručio sam ih u različitom vremenskom razdoblju. Kaže: stari poštar je na godišnjem. ok, skužio sam.
Aha...znaci sad morate platiti skoro duplo da i dalje idete sami podizati pakete u postu. Kako lijepo....
I Plenki-moon majmuna, sto si ono rekao,da nista nece poskupiti i da je 8nflacija u padu ?
Dok neki iz državnih firmi izvlače stotine milijuna, dok HEP kupuje plin 50 eura, a prodaje za 1 cent, dok se iz INA-e pare voze bagerom, ekipa se bavi poskupljenjem razglednica za 38 centi.
Klasičan spinoff i bacanje kosti ovcama da se bave trivijalnim temama dok njihove pare nestaju na nekom desetom mjestu.
.. i pri tome para ima ko blata, lopatama ga zgrću, neki, neki drugi nemaju.. problem vide oni drugi, a problem nije cijena, usluga, sladoleda, rada, nego njhova plaća, njihova cijena rada za koju moraju tražiti više a dobit će oni koji vrijede, rade, nisu zamjenjivi.. dok po gradilištima padaju s neba (krova) singapurci-pakistanci kao nekad naši po baušteli u dojču..
-problem nije cijena, poskupljenje, nego plaća-novac koji osoba ima mjesečno za trošak-trošenje.. ako ima 500€ to je malo, ako ima 1000, živi od 1.-1. ako ima 5000 uživa.. svi trebamo veću plaću, tj nema razloga zašto bi švicarac imao a hrvat nemao, francuz, njemac, čeh.. tj klasičan lavež na pogrešno drvo, nije problem cijena kad imaš novac a novac se zarađuje, treba ga zaraditi, radom ili prevarom-krađom.. tad ga i mafijozo troši-ima.. tad se uživa umjesto životari a pri tome problem nije u cijeni pošiljke, tema.. nego u novcu-iznosu-plaći.
i eto - značajno si digli plaće, svi redom. bjutiful i tipikal. 
25%?
Znači, delam za spomenutu firmu i prije cca pola godine sam naručival dijelove za komp. Izričito sam tražil da mi robu dostavlja GLS ili DPD, jer su mi oni robu dostavili 3-5 dana od dana narudžbe, dok mi moja (?!?!?) fima robu nije mogla niti preuzeti u roku od 3 dana. I rest my case.
Kod mene zasad računi stižu ali sa zakašnjenjem.
Nista novo od HP iliti hercegovacke prcije.