Nisam ocekiva da je ova ruska propaganda toliko jaka i na bug forumu.
ekipa brani i velica drzavu di se osnovna ljudska prava ne postuju, di ljudi van moskve zive u siromastvu i di moras pazit sta pricas jer i zidovi imaju usi.
otidite tamo zivit ako vam se toliko svida, makar na 3mj pa cemo vidit jel imate istu pricu.....ma otidite makar u Srbiju, koja je baby Rusija, i vidite jel mozete zivit tamo, a kamoli u Rusiji.
i sve ovo govorim iz prve ruke jer sam zbog posla proveo dosta vrimena u tom smecu od drzave
Proveo si i u Ukrajini i shvatio kako je to divna slobodoljubiva zemlja puno bolja od Putinove Rusije i iz tog razloga ima američku/NATO podršku?
Činjenice su činjenice, propagandi svih strana unatoč.
A jedna od činjenica je da je ovo konflikt u kome će se Zapad boriti protiv Rusa do zadnjeg Ukrajinca ako treba.
Tko gdje točno veliča Rusiju?
Neee, nema nikakve propagande sa Zapadne strane
https://jacobin.com/2022/04/ukraine-russia-putin-azov-neo-nazis-western-media
da nešto malo sam provea i u Kijevu, ne koliko po Rusiji al da proveo sam
i nista posebno, centar lip, ostatak tuga.
Kao društvo imali su slobodu, za razliku od rusa.
Nisam ocekiva da je ova ruska propaganda toliko jaka i na bug forumu.
Klasicno trkeljanje :thumbsup:
Ne postoji ruska propaganda, to je oksimoron, apsolutno svi mediji su na strani zapada, a ako sam nešto naučio to je da uvijek treba biti kontra mainstreama koji živi od laži i propagande.
I ne znam koju potrebu pojedinci imaju da konstantno govore drugima gdje da odu živjeti??
Živjeti ću u HR i imati ću svoje mišljenje o svemu i neću se slagati sa zapadnim woke degeneričkim vrijednostima i američkim terorom po svijetu.
Odi ti živjeti u ameriku ili njihovu koloniju njemačku, ili još bolje, ruksak na leđa i pravac u obranu ukrajine.
klasicna ruska propaganda...izjednacavanje stvari koje nemaju veze jedno s drugim, ako si protiv rusa onda si za ameriku=woke= radis teror po svitu
Nemam potrebe ic tamo zivit, provedem svake godine i previse vrimena po americi, njemackoj i ostatku zapada. Tako da sam upoznat sa svim stranama, za razliku od vas (2-3) koji samo pricate i zapadnom hororu i ruskom blagostanju i poštenju a nogom niste krocili niti sa jedne strane
I to počesto oni koji čak niti ne barataju pravilnim jezikom države iz koje druge tjeraju.
1. ne postoji pravilni jezik države nego standardni.
2. kad vec pametujes onda ti nauci pravila jezika drzave u kojoj zivis i njegove podjele.
"Hrvatski standardni jezik (naziva se i književnim jezikom) javlja se u službenoj komunikaciji."
"Ne postoje izvorni govornici standardnoga jezika, odnosno njegova pravila (norme) svi počinjemo učiti u školi."
"Razgovorni je jezik onaj kojim se služimo za neposredno komuniciranje u svakodnevnim situacijama: kod kuće, na tržnici, u razgovoru s članovima obitelji, prijateljima i znancima...."
Ugl google ti je prijatelj, nauci malo o svom jeziku i državi, jer tako se država voli