Razumno, samo je youtube zbog videa sporan, umres, ne ulogiras se sljedeci dvije godine i ode sve sto si napravio, makar bilo korisno ili popularno.
Google najavio veliku "čistku" neaktivnih korisnič
- poruka: 8
- |
- čitano: 4.749
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slično se desilo sa mojom yahoo mail adresom.Izbrisali su ju,a na njoj sam imao neki profil sa društvenih mreža. I kaj sad?
Napravil sam novu yahoo mail adresu sa istim nazivom i normalno sam se logiral na društvenu mrežu sa novim mejlom.
Super sigurno,nemaš kaj. Bilo tko je mogao napravit tu mail adresu i logirat se na moju account na društvenoj mreži.
Kretenizam.
O ne, tko će se sad ulogiravati na stotine računa koje sam napravio za stotine prijava na druge račune i trolerske accounte.
Maloprije twiter: https://www.bug.hr/mobilne-aplikacije/twitter-uklanja-neaktivne-racune-33334
Sada google.
forum.bug.hr je uskoro na redu. 🙂
E sad, moš mislit koliko je takvih. To su milioni i milioni neaktivnih Google računa.

Nemam problema s time, samo neka Gmail adrese ne budu ponovno iskoristive kao kod Net.hr Freemaila. Ako ti je istekao račun (ne znam jel još uvijek tako na spomenutom servisu), mogao si ga bez problema ponovno registrirat s istim korisničkim imenom. Tako sam ja dobio nečiji stari mail, a s njim dolazili i mailovi od Facebooka.
Microsoft je s Outlook-om radio isto, ali prestao koliko sam skužio.
Što, želiš vratiti svoju staru mail adresu? Ili pobrati bolje korisničko ime?
Ali ne, Google-ova je politika takva i ne daju kreiranje već korištenih korisničkih imena. Mislim da bi bilo bolje da nam daju mogućnost kreiranja maila s drugom domenom jer je @gmail.com već dosta iskorišteno.