Google najavio veliku "čistku" neaktivnih korisnič

poruka: 8
|
čitano: 4.749
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google najavio veliku "čistku" neaktivnih korisnič".
16 godina

Razumno, samo je youtube zbog videa sporan, umres, ne ulogiras se sljedeci dvije godine i ode sve sto si napravio, makar bilo korisno ili popularno.

Linux, Arch Linux.

9 0 hvala 1
15 godina

Slično se desilo sa mojom yahoo mail adresom.Izbrisali su ju,a na njoj sam imao neki profil sa društvenih mreža. I kaj sad?

Napravil sam novu yahoo mail adresu sa istim nazivom i normalno sam se logiral na društvenu mrežu sa novim mejlom.

Super sigurno,nemaš kaj. Bilo tko je mogao napravit tu mail adresu i logirat se na moju account na društvenoj mreži.

Kretenizam.

8 0 hvala 0
3 godine

O ne, tko će se sad ulogiravati na stotine računa koje sam napravio za stotine prijava na druge račune i trolerske accounte.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Maloprije twiter: https://www.bug.hr/mobilne-aplikacije/twitter-uklanja-neaktivne-racune-33334

Sada google.

forum.bug.hr je uskoro na redu. 🙂

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Google najavio veliku "čistku" neaktivnih kori
Moj drug kad kod kupi novi telefon pravi novi Google račun. Starom ne zna šifru. Još uvijek slike s telefona prebacuje na pc preko usb-a, a telefonske kontakte vadi iz viber konverzacija.

E sad, moš mislit koliko je takvih. To su milioni i milioni neaktivnih Google računa.
morrisoN

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemam problema s time, samo neka Gmail adrese ne budu ponovno iskoristive kao kod Net.hr Freemaila. Ako ti je istekao račun (ne znam jel još uvijek tako na spomenutom servisu), mogao si ga bez problema ponovno registrirat s istim korisničkim imenom. Tako sam ja dobio nečiji stari mail, a s njim dolazili i mailovi od Facebooka.

Microsoft je s Outlook-om radio isto, ali prestao koliko sam skužio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.5.2023 16:54 (Marko :D).

1 0 hvala 0
12 godina
Ja se baš nadam se će se obrisani računi nakon nekog vremena ponovno moći kreirati. U međuvremenu ima "ova e-mail adresa se ne koristi" obavijest.
14 godina
neaktivan

Što, želiš vratiti svoju staru mail adresu? Ili pobrati bolje korisničko ime?

Ali ne, Google-ova je politika takva i ne daju kreiranje već korištenih korisničkih imena. Mislim da bi bilo bolje da nam daju mogućnost kreiranja maila s drugom domenom jer je @gmail.com već dosta iskorišteno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.5.2023 11:36 (Marko :D).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice