Laptop i5 12th gen, rtx 3060 s 6gb. Nemam pojma kupio sam ga tek tako da mogu povremeno odigrati nesto s gamepassa.
medjutim uglavnom nista ne igram.
Laptop i5 12th gen, rtx 3060 s 6gb. Nemam pojma kupio sam ga tek tako da mogu povremeno odigrati nesto s gamepassa.
medjutim uglavnom nista ne igram.
10 komada trenutno.
1 x 3060 12GB
1 x 2080Ti
4 x RTX 4090
4 x RTX 3090
Isto nista ne igram :).
3060Ti 8 gb
igram resi evil trenutno i mete sve na 2K ultra
Imam RTX 2060 Super i zadovoljan sam. 1080p 144 Hz monitor... Najzahtjevnije što igram je BF 2042 na High grafičkim postavkama i imam 80-120 fps-a ovisno o mapi. Ali vjerojatno ću tijekom ove godine uzeti nešto jače.
Imam RTX 3070 i igram Angry birds na jedva 30 sličica
Sapphire RX 6950 XT Nitro+ i uglavnom vrtim youtube, Office i Netflix.
Bačen novac kao i na sve moje grafičke prije, ali ne mogu si pomoć kada je hardver u pitanju.
GTX 1660 Super - za WoT i previše
Gainward RTX 3070 Phoenix GS
s obzirom da ona ima 8 gb, ne znam na koju opciju da kliknem, od 6 do 8 gb ili od 8 do 10 gb
Asus Dual RX 580 4 Gb, vjerovali ili ne svaki dan vrtim igre na njoj ;)
Još uvijek sasvim pristojno vrti RPG i ARPG igre, i poneki MMO.
Uz ovakve cijene novih serija grafa, i kad se uhvatim u razmišljanju da bi mi trebala jača, zastanem i upitam se koji će mi ustvari...
I tak imam dual monitor setup sa 2 FHD 27" zaslona i za moje gaming i multimedijalne potrebe, sve dok je ispravno i ne šteka na low postavkama, meni dobro ;)
Imam rx 6400 i ponekad upalim ets2 i to je to.
Sapphire RX 6950 XT Nitro+ i uglavnom vrtim youtube, Office i Netflix.
Bačen novac kao i na sve moje grafičke prije, ali ne mogu si pomoć kada je hardver u pitanju.
A ja još najviše igram World of Warships. Nezahtjevna je igra (doduše i neoptimizirana, fps nekada pada sa 144 na 80-90 kada gledam na otoke), a razmatram novu grafičku... Doduše zbog BF-a 2042, kojeg igram rijetko u zadnje vrijeme, ali i želja mi je da uzmem neku novu, jaču. Nek se nađe...
Ova mi je stara 3 godine.
Rtx3080 i prastaru gtx970 negdje u kutiji.
Na zalost ne koristim komp zadnjih par mjeseci doslovno za nista 🤔
RTX 3080
5500XT 4GB, kada uhvatim vremena SC2 i to je to.Umjesto upgradea zgrabio PS5
gtx 1060 s 6GB RAM-a. Igrice igra uglavnom kćer, ja tu i tamo zavrtim Sniper Elite 1-3, ili WoT i WoWarships, i sve to uredno piči na najvišim detaljima bez problema. S obzirom da je monitor na 6oHz, nije mi bitno da ide znatno preko toga. Procesor je AMD ryzen R7 2700+ i 16 GB RAM-a, ssd nvme2 1 TB i 500GB ssd SATA za igrice. Ne bi imao ništa protiv neke rtx 3080, ali nije mi baš toalno neophodna.
Ajmo sad nova anketa, zasto imate graficku karticu a ne igrate nikakve igre, odnosno spadate u casual rang igraca koji bi najradije dangubili na solitaireu, minesweeperu, match3 i tu i tamo nekim hidden objectu od bigfishgames-a koje bi mogla pokrenuti i 486DX2? pitam za frenda.
Zašto jer možemo i hoćemo. I jer nas pali dobar hardver. Bitno da to imaš u računalu i tada si miran...
...do nove generacije.
Gigabyte AMD Radeon 7900 XTX Gaming OC
rx 6600,
uz 16 gb ram i ryzen 1600.
Pored ps5 na pc igram neke need for speed igre, forze, euro truck simulator 2, a najviše sp football life 2023.
To je dorađeni pes 21. Ubacio 1000 stadiona(nije greška, oko 250 giga samo stadioni😆). Navijanja, razne reklame i svašta nešta...
Uživam u igranju master lige (karijera).
Rx 6600 za moje potrebe top grafa.
Kako je ranije netko već primjetio, prilično je razočaravajuće za časopis vašeg kalibra da ne znate postaviti ispravne statističke granice :(
Kao netko tko je grafički dizajner po struci, moram opet prijaviti grešku, ovog puta već u naslovu: