Ja kada sam bio mali, dobra vila me pitala da li želim veliku ćunu ili dobo pamćenje... Ne sjećam se što sam joj rekao.
Ja kada sam bio mali, dobra vila me pitala da li želim veliku ćunu ili dobo pamćenje... Ne sjećam se što sam joj rekao.
E sad ste me bacili u brigu
Ako sve radi kako treba 🥂🥂🥂
u samo 30 godina* 24 %?! ak ovak nastavimo, uskoro nam neće biti potrebne rakete do mjeseca.
*kol'ki ti je bio '93.?
Penis bonus, pax in domus !
Berecki postaje Raos novoga doba.
Nema veze sto mi je mali, zato je mekan ko dusa
Dobar trol. Dobar. Meni je moj mali, al je zato i tanak.
e kvragu i ovak sam nespretan, ako poživim još 30-40 g ovim tempom ću se stalno saplitati....
Penis treba promatrati kao zaseban organizam. Zašto su dinosauri postali veliki? Budući da uzrok nije veća razina kisika u atmosferi niti drugačija gravitacija/tlak, ostaje povećana razina CO2, tj. veća temperatura i više vlage u globalu što korelira s većom dostupnošću hrane.
Dakle porast veličine penisa možda zaista korelira s globalnim zagrijavanjem i većom dostupnošću hrane. Ljudi su u zadnjih 30 godina postali veći i teži pa je realno za očekivati da su se i neki organi povećali. Zašto ne svi? Pa zato jer raspodjela energije nije simetrična - nejednakost u ljudskim zajednicama reflektira se unutar ljudskih individua pa tako kumulativno više energije ode na penis nego na mozak. To pak dodatno korelira s većom izloženošću seksualno eksplicitnom materijalu te povećanom frekvencijom natezanja kožice - erekcija zahtijeva energiju, a frekvencija natezanja opet korelira s depresijom koja je isto kod ljudi u porastu. Uočiti i da depresija korelira s mozgom, tj. inteligencijom - zamagljuje ju, pa imamo i pozitivnu povratnu spregu, čime ovako nagli porast postaje sve manje iznenađujuć. Treba li napomenuti da su ljudi u depresiji skloniji i više jesti? Pa eto i viška energije i pretilosti.
No sve to znači da je ovaj porast privremen i možda je već dosegnut vrhunac jer je u našem slučaju globalno zagrijavanje naglo pa i inverzno proporcionalno s dostupnošću hrane i količinom života iako zbog faznog pomaka većina nas to još ne osjeti.
pa znaš zašto je mujo imao najveći pimpek još u prvom osnovne: jer mu je bilo 30 godina.
ma još stoljeće-dva i najpopularniji kostim će biti benzinska crpka, makar svi vozili EV...
Treba ispitati koliko povećanje penisa korelira s povećanjem brzine interneta kroz isti vremenski period.
A da kad Informatika više nije zanimljiva, pogotovo na ovom našem malom Balkanskom tržištu sa sve manje stanovnika=ošli ljudi trbuhom za kruhom.
Prije deset godina, pa ovakav članak na Bug-u je prilično teško zamisliti.Ali danas eto, ima tu svega i svačega pomješano da bi bilo zanimljivije itd.
Ako gledaš s druge strane, onda smo napredni jer se ipak piše o vrlo bitnim temama.Pogledaj ovo dole, to je producirala ili odradila Norveška nacionalna televizija.Zamisli da je to kod nas odradio HRT na ovaj način.Ja to kod nas ne mogu zamislit, ili nastao bi kaos iako tu nema baš ništa kaj Hrvatska javnost ne smije vidjeti.Jubitu to tretira kao hm 18+ obrazovni sadržaj.Kako bi isti sadržaj tretirali Hrvatiči i Katolička crkva,.........................................
Dalje znaš nasilje je poželjno u zabavnim javnim medijima(serije i filmovi), ali ovak nekaj prezentirano pa to je živi užas.
Pala je tiraža Buga. Većina nas je zadnji primjerak čitala na toaletu prije više od 10 godina. Sada su se okrenuli ideji web portala. Problem web portala je što je tata google sve i živi se od klikova.
Čudim se da nisu zabranili ulazak na stranicu svima nama koji imamo adblock uključen. Ono što je index.hr sada su postali i svi ostali. Nema šanse da ne bude Knoll, Žanamari, Ella i ostala ekipa redovito na Bugu već ove godine.
Crna kronika, siva politika, sport, dojke i guzice - sažetak svih webportala u RH.
Pa zato jer raspodjela energije nije simetrična - nejednakost u ljudskim zajednicama reflektira se unutar ljudskih individua pa tako kumulativno više energije ode na penis nego na mozak.
Otud ona izreka; "glup si k`o kujac"
mislim da je izreka nastala zato jer bljuje kad mu je najljepše
Rekao bih da je stvar čiste evolucijske prirode i seksualne revolucije, jer partnerke sada znaju za bolje. Davno su prošli dani kad se moj stari mogao vaditi na to da je ono po filmovima fotomontaža i da ne postoji veći od 15
Ovo istraživanje je šturo.
Nitko nije tijekom tih godina istraživao koliko velika čuna utječe na IQ.
Jesu li muški inteligentniji s malim, ili su inteligentniji "oni" s velikim ?
Oduzima li ta velika neman krv i kisik mozgu, pa su malo manje pametni ljudi s velikim..
To me sve zanima, a nigdje nema znanstvenog istraživanja...
Utjehe radi, bar....
Pala je tiraža Buga. Većina nas je zadnji primjerak čitala na toaletu prije više od 10 godina. Sada su se okrenuli ideji web portala. Problem web portala je što je tata google sve i živi se od klikova.
Čudim se da nisu zabranili ulazak na stranicu svima nama koji imamo adblock uključen. Ono što je index.hr sada su postali i svi ostali. Nema šanse da ne bude Knoll, Žanamari, Ella i ostala ekipa redovito na Bugu već ove godine.
Crna kronika, siva politika, sport, dojke i guzice - sažetak svih webportala u RH.
Čitanje BUG-a na web portalu nikad ne može zamijeniti čitanje papirnatog izdanja (na bilo kojem mjestu).
Kaze draga meni dragi mali ti je.....
Ja jeste mali ali je tehnicar,
Ma kaze da je i inzinjer kad je mali mali je....