Koliko smo blizu izvanmaterničnom uzgoju ljudi?

poruka: 96
|
čitano: 39.206
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koliko smo blizu izvanmaterničnom uzgoju ljudi?".
15 godina
Re: Koliko smo blizu izvanmaterničnom uzgoju ljudi
Zaporožac kaže...
ivan dragi kaže...
Osobe koje od vas traže da koristite izmišljene "rodno neutralne izraze" tipa "trudna osoba" - slobodno ih pošaljite u kurac. Neće nikad nitko doduše ali eto.

Znači da osobi s invaliditetom koja ima mentalne poteškoće smijem reći; "kretenu retardirani" ?

Osobi s invaliditetom donjih ekstremiteta trebam reći : "đe si bogalju" ?

Nemoj biti tako agresivan, bez razumijevanja prema potrebitima....  

Nisi popio ljekove? 

Ovom u postu iznad, kakve veze ima woke s ljevicom?

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
7 godina
protjeran
ivan dragi kaže...
Zaporožac kaže...
ivan dragi kaže...
Osobe koje od vas traže da koristite izmišljene "rodno neutralne izraze" tipa "trudna osoba" - slobodno ih pošaljite u kurac. Neće nikad nitko doduše ali eto.

Znači da osobi s invaliditetom koja ima mentalne poteškoće smijem reći; "kretenu retardirani" ?

Nisi popio ljekove? 

Ako meni govoriš, veže se uz lijevicu/liberale/demokrate, isto kao vjernici/desničari/konzervativci. Naravno da ima jako puno ljudi koji su tipa demokrat ali vjernik recimo. No, u globalu su si bliže, se slažeš?

4 godine
ivan dragi kaže...
 Nisi popio ljekove? 

Misliš, terapiju za moje invaliditet jer sam osoba s intelektualnim teškoćama ??

Jesam...

Nego, to je moj nekakav način humora, koji rijetko tko razumije na webu, ali u životu tko me poznaje već zna.

Nisam zbog toga poseban, već imam malo neobičniji način humora, što se ponekad može činiti kao ozbiljan stav prema nekoj temi, postu..

Woke mi nije bio pisajući ni u podsvijesti.

Ispričavam se, nije mi bila namjera narugati se tebi, odn. tvome postu.

Od 2007 (UN) godine se mijenjaju "zaostali" nazivi osoba koja se kreće uz pomoć invalidskih kolica, osoba s teškoćama u kretanju umjesto invalidi prikovani uz kolica, osoba oštećena vida, osoba oštećena sluha, osoba s mišićnom distrofijom, osoba s multipla sklerozom, osobe s intelektualnim teškoćama (umjesto osobe s mentalnom retardacijom ili mentalno retardirane osobe budući da je termin retardiran u kolokvijalnom govoru dobio izrazito pogrdno značenje), osobe s psiho-socijalnim invaliditetom umjesto psihijatrijski pacijenti, psihički/duševni bolesnici, mentalni bolesnici.

Nije woke, ako misliš da je,.... obrati se Ujedinjenim narodima... (UN)

合氣道 Konačni cilj svih živih bića je neprestana potraga za srećom. Znanstveno dokazano na miševima.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2023 5:31 (Zaporožac).
4 godine
love2ml86 kaže...
Ako meni govoriš, veže se uz lijevicu/liberale/demokrate, isto kao vjernici/desničari/konzervativci. Naravno da ima jako puno ljudi koji su tipa demokrat ali vjernik recimo. No, u globalu su si bliže, se slažeš?

Ma, meni ga je metnuo.... 

合氣道 Konačni cilj svih živih bića je neprestana potraga za srećom. Znanstveno dokazano na miševima.
15 godina
love2ml86 kaže...
ivan dragi kaže...
Zaporožac kaže...
ivan dragi kaže...

Nisi popio ljekove? 

Ne slažem se jer naprosto nije točno.

Ponavljam, kakve veze ima woke s ljevicom? Još samo da dižu desnicu i mogao bi stavit znak jednakosti sa još jednima koji dižu desnicu.

Mislim, vidljivo je da ne razumijes razlike između političkog spektra SADa (gdje je ljevica marginalna i maltene nebitna) i našeg "Europskog".

Zato sam vam i rekao da se manite SADa. 

Zaporožac kaže...
ivan dragi kaže...
 Nisi popio ljekove? 

Misliš, terapiju za moje invaliditet jer sam osoba s intelektualnim teškoćama ??

Jesam...

Nego, to je moj nekakav način humora, koji rijetko tko razumije na webu, ali u životu tko me poznaje već zna.

Nisam zbog toga poseban, već imam malo neobičniji način humora, što se ponekad može činiti kao ozbiljan stav prema nekoj temi, postu..

Woke mi nije bio pisajući ni u podsvijesti.

Ispričavam se, nije mi bila namjera narugati se tebi, odn. tvome postu.

Od 2007 (UN) godine se mijenjaju "zaostali" nazivi osoba koja se kreće uz pomoć invalidskih kolica, osoba s teškoćama u kretanju umjesto invalidi prikovani uz kolica, osoba oštećena vida, osoba oštećena sluha, osoba s mišićnom distrofijom, osoba s multipla sklerozom, osobe s intelektualnim teškoćama (umjesto osobe s mentalnom retardacijom ili mentalno retardirane osobe budući da je termin retardiran u kolokvijalnom govoru dobio izrazito pogrdno značenje), osobe s psiho-socijalnim invaliditetom umjesto psihijatrijski pacijenti, psihički/duševni bolesnici, mentalni bolesnici.

Nije woke, ako misliš da je,.... obrati se Ujedinjenim narodima... (UN)

O čemu ti pričaš čovječe?

Kakve veze imaju ove zbrljitone s onim što sam napisao.

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
7 godina
protjeran
Ljevica je lijevo od centra, ne mora biti krajnja ljevica.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice