Uh, steta, ne bi sa X3 pro 256/8GB bas isao unazad sa ramom i storage-om iako je sve ostalo bolje. :(
POCO X5 5G i X5 Pro 5G stigli na hrvatsko tržište,
- poruka: 11
- |
- čitano: 6.308
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj dvije godine star OnePlus 8T je u svemu osim po Bluetoothu bolji i jeftiniji telefon. Ne kuzim, ili mi se samo cini? Gledam na gsmareni compare i OnePlus ima bolji cpu, bolja je grafika ako se ne varam, vise ram-a, bolja memorija, bolji usb kontroler...
Moj dvije godine star OnePlus 8T je u svemu osim po Bluetoothu bolji i jeftiniji telefon. Ne kuzim, ili mi se samo cini? Gledam na gsmareni compare i OnePlus ima bolji cpu, bolja je grafika ako se ne varam, vise ram-a, bolja memorija, bolji usb kontroler...
Ne kužim, zašto ne bi bio bolji tvoj? Po samoj gsmareni je tvoj koštao 600 a ovaj 300 eura.. S time da bi tvoj danas bio još i skuplji..
Ima samo digitalnu stabilizaciju, i da, to je trebalo navesti.. ovo je tako površno napisano strašno... Odeš na google i za sekundu nađeš kompletnije recenzije, vijesti, što god...
https://www.racunalo.com/usporedilica/poco-x5-pro-5g/
Pisci ovakvih vijesti bi ipak trebali biti svjesni da smo i mi evoluirali kroz ovih 15 godina, te nam površne vijesti više nisu dovoljne.
Uz male izmjene, ovo je mogla biti korektna vijest, obavijest...
Dobronamjeran savjet, bez podlih primisli.
za te pare mid-range zvijer.
Ne kužim, zašto ne bi bio bolji tvoj? Po samoj gsmareni je tvoj koštao 600 a ovaj 300 eura.. S time da bi tvoj danas bio još i skuplji..
Moj ima jos danas u trgovinama i jeftiniji je. Zato i pitam cemu i za koga je telefon koji kosta desetak eura vise od starog telefona koji je bolji.
EDIT:
Nema u trgovinama :(
Jucer sam gledal ako ima za kupiti i nisam skuzil da su to refurbishd uredaji.
Znaci koncenzus je da X5 cilja na best buy mid range poziciju?
Pitam jer shemiram kceri kupiti novi telefon pa gledam da kupim nekaj solidno, nekaj best buy :)
Pogledao sam par video testova, EIS (elektronička stabilizacija) uopće nije loša, prilično je stabilna slika prilikom opreznog hodanja. Naravno, vidi se da nije flagship po malom rasponu osjetljivosti ("spaljivanju" detalja u previše svijetlim i previše tamnim dijelovima slike), ali ukupan dojam slike je prilično dobar, pogotovo uezvši u obzir cijenu.
Sad gledam ide joj rockas pa si shemiram da joj uzmem X5 Pro jer je po 311€ na Amazonu.
Zadovoljan? Ako ne, zasto? Imas neku drugu preporuku za telefon?
Unaprijed hvala