Bug izgleda voli pisati o člancima koji mogu potaknuti raspravu o teorijama zavjera, a kao bore se protiv njih. Vuče na skrivene interese.. možda broj klikova i angažmana? 😃
NASA pokušava HAARP-om "pogoditi" asteroid koji pr
- poruka: 9
- |
- čitano: 6.161
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad sam prvi put vidio haarp, pomislio sam: lijepo je kad lokalna zajednica svim članovima omogućuje sušenje opranog veša na jednom mjestu. kad sam drugi put vidio haarp, bilo mi je čudno zbog čega na njemu ne visi veš no žice za vješanje veša su toliko iznad tla da sam morao pokazati razumijevanje. treći put sam jednostavno ignorirao haarp, jer to nije moj problem.
Bug izgleda voli pisati o člancima koji mogu potaknuti raspravu o teorijama zavjera, a kao bore se protiv njih. Vuče na skrivene interese.. možda broj klikova i angažmana? 😃
O kome, čemu, što ti to trkeljaš ?
SVe se pokazale istinitim?
Ne samo teorije zavjere, sve "kontrovezne" teme di ce se ekipa svadati, pa mozda klikne vise puta na clanak u meduvremenu.
A kakva je funkcija HAARPA koji se nalazi u Hrvatskoj? To niste ni spomenuli. Glavno da je sve teorija zavjere. Bas ste me razocarali.
Da aktivira 5G čipove u COVID cjepivu kada stigne naredba od Kineskih židova koje je školovanje financirao Soros.
Da aktivira 5G čipove u COVID cjepivu kada stigne naredba od Kineskih židova koje je školovanje financirao Soros.
Men se čini da sam ja svoj 5g čips jučer ujutro israo nakon obilnijeg jela za praznike..
Već sam primjetio da mi se oko kuće vrte crni automobili, dronovi, nekakvi čudni ljudi, crveni, zeleni vragovi, a žena mi kaže da mi je to nešto kao preddelirij od posljedica alkohola...
Ne bih rekao, bit će da su ljudi u crnom.