Kao i uvijek, nakon Docovih tekstova sam pametniji.
Uz temu vagine i vulve jako paše referenca na Vojka V.
Kao i uvijek, nakon Docovih tekstova sam pametniji.
Uz temu vagine i vulve jako paše referenca na Vojka V.
imaš pravo. poanta je kako žene ne daju (bez borbe) vulvu (kao predziđe) i vaginu (kao ziđe) za istraživanje. samo ih zanima naslada i/ili razmnožavanje (to je već docovo područje; mislim, posljedica toga). tehnološko napredak će nam omogućiti da se uzajamno šaljemo u tri čipa materina (skoro pa in vitro), čime zaobilazimo prirodne nepogode. mišove, nažalost, nitko ništa ne pita (kao ni vinske mušice). ipak smo većina speleolozi-amateri: nismo specijalisti ginekolozi (kao npr. lički šerif darko milinović) ali možemo pogledati.
kao životinjica koja često boravi s vanjske strane cijelog sklopa (da sad ne ulazim u podjele na vulve i vagine), mogu reći da se radi o vrlo ugodnom staništu
barem dok ne dođe do raznih bakterijskih devijacija, ondak to stanište malkoc zaudara
najveći je pak problem trend izbrijavanja šumice, što je meni i mojima jednako ili čak gore od nestanka šume u amazoni, pa tako postajemo ugrožena vrsta
a kad smo već kod vaginalnih struktura, odmah se sjetim malo starije 'šaljive' dosjetke - da je od p***e napravit čizme, nikad se ne bi poderale
kao životinjica koja često boravi s vanjske strane cijelog sklopa (da sad ne ulazim u podjele na vulve i vagine), mogu reći da se radi o vrlo ugodnom staništu
barem dok ne dođe do raznih bakterijskih devijacija, ondak to stanište malkoc zaudara
najveći je pak problem trend izbrijavanja šumice, što je meni i mojima jednako ili čak gore od nestanka šume u amazoni, pa tako postajemo ugrožena vrsta
a kad smo već kod vaginalnih struktura, odmah se sjetim malo starije 'šaljive' dosjetke - da je od p***e napravit čizme, nikad se ne bi poderale
tako je, gade mi se te pederkaste obrijane vagine - oću vulvu, oću šumu! neću više onanirati po takvim klipićima, to vam Srce Isusovo poručuje!
Jel' rekla sto Jelena Ozujak na temu? Ili samo moramo citati clanak napisan od strane bijelca na poziciji moci.